Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk normalde oynatacaktı, adım gibi biliyorum"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir dönüş yaparak Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk normalde oynatacaktı, adım gibi biliyorum"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderi Kopenhag maçında belli olacak.

Sarı kırmızılılar gruptan çıkmak için Danimarka'da mutlaka kazanmak zorunda.

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA, KEREMİ OYNATACAKTI, ADIM GİBİ BİLİYORUM"

"Alanyaspor maçındaki Mertens performansı, Okan Buruk'un kafasını karıştırdı. 2 gol ve 1 asistle oynadı. Okan hoca, normalde Kerem Aktürkoğlu'nu oynatacaktı, adım gibi biliyorum. Zaha çıkıştaydı, Hakim Ziyech'i bu maça hazırladı ve Mertens'in Alanyaspor maçındaki 3 gole katkısı Okan hocanın aklını karıştırdı. O yüzden Kerem'i oynatmadı ama Kerem de saygı duymak zorunda."

"ICARDI GOL ATAMAYINCA KÖTÜ DEMEK HAKSIZLIK OLUR"

"Icardi'yi golle ölçmek doğru değil. Aslında Icardi'nin temposunda çok farklılaşma yok. Sayılmayan golü ki bana göre gol, o golde bile bir hüner var. Gol atamadığı zaman kötü demek Icardi'ye haksızlık olur. Icardi, sakatlığı nedeniyle de çok fazla antrenman yapamamıştı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 19:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 5 ay Önce

Galatasaray takımı kapanan takımlara karşı ceza alanına gömülmeden dışardan içe verkaç veya yandan pas içeri hızlı dalarak pozisyon yaparak rakibi şaşırtması lazım daha iyi pozisyon bulurlar hocam

Mehmet
Mehmet - 5 ay Önce

Rıdvan denen şahsın işi gücü Cimbom eleştirmek aslında böyle yaparak fenerden nefret ettiğini düşünüyorum çünkü Cimbom olmasa yorum yapacak konu bulamayacak ve yorumculuk mesleğini icra edemeyecek ne dersiniz