Rıdvan Dilmen: "Şu an Galatasaray'da değildi, transferi önemli olacaktır"

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Şu an Galatasaray'da değildi, transferi önemli olacaktır"

TV8,5'te yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"SAHADA HER ŞEYİNİ VERİYOR

"Galatasaray'da bazı oyuncular, özellikle yabancılar sahada kendilerini inanılmaz hırpalıyorlar. Özellikle Mertens, her şeyini veriyor sahada. Oyuncu, yüzde 100 hazır olmamasına rağmen çok zorluyorlar. Allah korusun bunun sonunda sakatlık yaşanabilir."

"YERİM GARANTİ DEĞİL DİYOR"

"Okan Buruk sanki 'Yerim garanti değil' psikolojisine girmiş gibi. Çok tedirgin duruyor saha kenarında. Açık konuşalım; işler kötü giderse Fatih Terim orada duruyor. Bu tedirginliği yaşaması normal."

"BOEY FIRSATI İYİ KULLANIYOR"

"Omar sezona iyi başlasa, Dubois sakatlanmasa belki de Boey şu anda takımda değildi. Futbol fırsatlar oyunudur ve Sacha Boey de fırsatını çok iyi kullanıyor."

"SAVUNMA MERKEZİ SIKINTILI"

"Galatasaray'ın hala savunmanın merkezinde problemi olduğunu görüyorum. Kaan Ayhan transferi önemli olacaktır. Hem savunmanın önünde hem de orta alanda alternatif yaratacaktır."

"MAURO ICARDI EŞİYLE GELECEKMİŞ"

"Icardi'nin eşi Miami'de bir moda organizasyonunda bulunduğu için transfer Çarşamba gününe kalmış diye duydum. Oyuncu eşiyle gelecekmiş."

"KEREM, TOPU ZORA SOKUYOR"

"Kerem'e bir tavsiye vereyim; kendini göstermeye ihtiyacın yok. Topu sürekli zora sokmana gerek yok. Önün doluysa ver geriye, yine topu ileri süreceğin an gelecek."

"YERLİ HAMLELER YAPILABİLİR"

"Gerçekçi olmak gerekiyor; Galatasaray'ın, Fenerbahçe gibi çevir çevir oyna bir kadrosu yok. Avrupa'da olmadıkları için o kadar geniş kadroya ihtiyaçları olmayabilir ancak yerli konusunda elinizi rahatlatacak hamleler yapabilirsiniz."

"EMİN BAYRAM'I ALARAK DOĞRU YAPTI"

"Okan Buruk, devre arasında her ne kadar genç bir oyuncu olsa Abdülkerim'in yerine gerçek bir stoper olan Emin Bayram'ı alarak doğruyu yaptı. Patrick van Aanholt'u çekseydi stopere, Galatasaray yüksek ihtimalle maçı kaybederdi."

"LİGİN SONU BÖYLE ŞEKİLLENİR"

"Ligin sonunda ilk 7 sırada şu anda olduğu gibi Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Konyaspor ve Adana Demirspor'un olacağını düşünüyorum. 4 büyüklerin ve hatta Başakşehir'in de mayısın ilk haftasında şampiyonluk yarışında olacağını düşünüyorum."

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 13:26
YORUM EKLE