Roberto Mancini: "Bana fikrimi sordu ve Galatasaray'a gitmesini söyledim"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Nicolo Zaniolo'ya Galatasaray'a gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğunu söyledi.

Roberto Mancini: "Bana fikrimi sordu ve Galatasaray'a gitmesini söyledim"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Il Messaggero'ya bir röportaj verdi.

Mancini, EURO 2024 Elemeleri'nde İngiltere ve Malta karşılaşmaları öncesinde takımın ofansif yönünden endişe ettiğini söyledi.

"Sorunlar ciddi" diyen Mancini, "Immobile sakat. Raspadori belki olabilir. Büyük soru işaretleri var. Merkez forvetlerimizin çoğu son aylarda çok az oynadı. Leeds'te oynayan ve merkez forvet olarak görev yapabilen Gnonto dışında ilk 11'de başlayan bir isim yok. Savunmada ve orta sahada çözümler var. Hücumda sorunlarımız var ama yetenek olmadığı için değil oynamadıkları için. Oynamak zorundalar ama oynamıyorlar." diye konuştu.

NICOLO ZANIOLO AÇIKLAMASI

Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo ile ilgili de konuşan İtalyan teknik adam şunları söyledi:

"GALATASARAY'A GİTMESİNİ SÖYLEDİM"

"Zaniolo bana fikrimi sorduğunda ona Galatasaray'a gitmesini söyledim. Umarım oynar çünkü bu bizim için önemli. Türkiye'ye gitmesi tek olasılıktı." sözlerini kullandı.

2 GOL, 1 ASİST YAPTI

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Zaniolo, süre aldığı iki hazırlık maçında performansıyla dikkat çekti. İtalyan yıldız, Alanyaspor ve İstanbulspor ile oynanan maçlarda 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: habesarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 13:33
YORUM EKLE