Sacha Boey isyanı başladı! "Bir şansı hak ediyor"

Galatasaray'da geçen sezondan bu yana sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Sacha Boey, Fransa'da gündem oldu.

Sacha Boey isyanı başladı! "Bir şansı hak ediyor"

Galatasaray'da geçen sezon başında gönderilecekler listesinin en başında adı yazan genç sağ bek Sacha Boey, inanılmaz bir performansla önce takımda kalmış, ardından da Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. Bu sezon da çıkışını sürdüren Sacha Boey, Fransa'da gündem oldu. Fransız basınında yer alan haberde; 23 yaşındaki genç futbolcunun Fransa Milli Takımı'nda şans bulması gerektiği belirtildi.

CİDDİ BİR ALTERNATİF HALİNE GELDİ

Fransa'nın son yıllardaki tek zayıf bölgesinin sağ bek olduğuna değinilen haberde, Boey'un bu mevki için ciddi bir alternatif haline geldiği ifade edildi.

3 İSİMDEN VERİM ALINAMADI

Fransa'nın teknik direktörü Didier Deschamps'ın bu bölgede Benjamin Pavard, Jules Kounde ve Jonathan Clauss gibi isimleri denediği ancak istediği verimi alamadığına vurgu yapıldı.

"BOEY BİR ŞANSI HAK EDİYOR"

Fransa Milli Takımı'nın sağ bek sorununa Sacha Boey'un çare olabileceği belirtilirken Galatasaraylı yıldızın en azından bir şansı hak ettiğinin altı çizildi.

GALATASARAY'DA VAGEÇİLMEZ OLDU

2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Boey'un, sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez ismi haline geldiği aktarıldı.

23 yaşındaki futbolcunun, Türkiye'de mevkisinin en iyilerinden biri olarak kabul edildiği de haberde yer aldı.

GELECEK SENE AVRUPA'YA TRANSFER OLMASI BEKLENİYOR

Avrupa'nın önemli takımları tarafından takip edilen Sacha Boey'un, en geç önümüzde yaz Avrupa'ya transfer olmasının beklendiği kaydedildi.

2021 yılında transfer olduğu Galatasaray'da 62 maça çıkan Sacha Boey, 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fanatik

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2023, 08:58
YORUM EKLE