Şahan Gökbakar'dan Ali Koç'a güldüren gönderme! "Fenerbahçe belki de 6 koca yılda..."

Galatasaray'ın 50. saniyede 1-0 öne geçtiği Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe, sahadan çekildi.

Şahan Gökbakar'dan Ali Koç'a güldüren gönderme! "Fenerbahçe belki de 6 koca yılda..."

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası yorumlarda bulundu.

Gökbakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR"

"54. saniyede Icardi gölünü attı, maç 1-0 oldu ve Fenerbahçe sahadan çekildi. Söylenecek çok söz var ama gerek yok! Ama U19'daki Fenerbahçeli genç futbolculara ve maç izlemek için oraya gelen seyirciye insan üzülüyor."

"6 KOCA YILDA 2. KUPASINI KAZANABİLECEKTİ"

"Ali Koç başkanlığında Fenerbahçe belki de 6 koca yılda 2. kupasını kazanabilecekti ama oynamamayı tercih ederek Galatasaray'a bir kupa daha kazandırdı."

"BÜYÜKSÜN GALATASARAY"

"Galatasaray, gelen seyirciye saygısından çift kale maç yaptı. Büyüksün Galatasaray. İyi ki Galatasaraylıyız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 07:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
En Büyük Cimbom
En Büyük Cimbom - 1 ay Önce

Şahan ligden çekilicem deyince çekilmeyi bile beceremeyen,hakemlerle maç kazanipta hakemlere bile laf sallayan bu camiayı fazla kayle almamak lazım.

Bünyamin
Bünyamin - 1 ay Önce

Şahan çok duyarlı bir sanatçıdır.Fakat buradaki olayda sadece fb ye suç atmak haksızlık. Koskoca FB takımı sahada herkesin gözü önünde saldırıya uğradı. Daha önce otobüsü kurşunlandı ölümden kıl payı kurtuldular. FB ye bıçak ile gelenler Diğer takımdan 5 yedi ve fotoğraf çektirdiler.Hiç mi bunları gözünüze almıyoruz.Lütfen biraz daha sağduyu...Kim olursa olsun çifte standart yanlıştır.Sonuçta bu bir oyun.Hepimiz fanatik bir şekilde devam edersek haksızlıkları nasıl özleyeceğiz.

Hüseyin Taşcı
Hüseyin Taşcı - 1 ay Önce

sen git film çevir isini yap.
ona buba laf atip rezil olma.
fenerbahçe erkek gibi durusunu sergiledi.

Refik boz
Refik boz - 1 ay Önce

Sen git ivedilikle yap

Misafir
Misafir - 1 ay Önce

Şahan işine bak her şeye yorum yapma siyasete yorum yaparsın futbola yorum yaparsın Fatih altaylı’yı geçtin be sen yeni filmin için biraz kilo al biraz da yeni küfürler öğren en iyi yaptığın iş beş senede bir film çevir sana yat aşağı goygoy yap

Fener bahce
Fener bahce - 1 ay Önce

Ali Koc fever tarihinin en buyuk ihanetini yapti FB ye... ezeli rakibe 100 . Yilda super kupa hediye etmrk nedir.. RESMEN TARIHI REZILLIK .. SKANDALLLL.. baska protesto yolumu yoktu yah.. tarih bu rezaleti unutmayacak !!!

Ercan karaca
Ercan karaca - 1 ay Önce

Biz yunanla macyapicaz
Tabiki içimizdeki Yunanlar
Maçı ertelemiyoki biz Türkler
Başarısız olalimdiye