Şahan Gökbakar'dan Galatasaraylı futbolculara eleştiri! "Fenerbahçeli futbolcular dakikalarca..."

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yaşanan penaltı pozisyonunun tartışmaları sürüyor.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaraylı futbolculara eleştiri! "Fenerbahçeli futbolcular dakikalarca..."

Fenerbahçe'den Djiku, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye vurmasına rağmen penaltı kararı çıkmadı.

Galatasaraylılığı ile bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden sonra sarı kırmızılı futbolcuları eleştirirken maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterdi.

Gökbakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE LEHİNE OLSA DAKİKALARCA İTİRAZ EDERLERDİR"

"Icardi'nin penaltı pozisyonu Fenerbahçe lehine olsa, hakemin etrafını sarıp takımca dakikalarca itiraz ederlerdi. Galatasaraylı futbolcular neden bu pozisyona itiraz etmiyorlar? Neden hakemi VAR'a gitmeye mecbur bırakacak bir ortam oluşturmuyorlar?"

"SEN KÖTÜ BİR HAKEMSİN"

"Arda Kardeşler; Karagümrük maçında Samet eliyle top keser VAR'a gitmezsin. Ankaragücü maçında Osayi adam biçer penaltı incelemesi için VAR'a gitmezsin. Icardi'nin önce ağzına sonra kafasına vururlar VAR'a gitmezsin. Bir de senden yakınırlar... Arda Kardeşler sen kötü bir hakemsin."

"ADINI BİLDİĞİ HALDE..."

"İsmail Kartal, adını bildiği halde 'Okan hoca' diyeceğine 'Raaakip takımın teknik direktörü' diyor.. Herkesin penaltı dediği pozisyona 'Biz inceledik bir şey yok' diyor. Bir tek ne demiyor? 'Benim takımım evinde kaleyi bulan tek şut atamadı' demiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 14:37
YORUM EKLE