Şahan Gökbakar: "Laf söyleyenler taraftar falan değildir, Galatasaray'ın önemli bir değeri"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na sosyal medyadan yapılan ağır eleştirilere karşı destek mesajları da geliyor.

Şahan Gökbakar: "Laf söyleyenler taraftar falan değildir, Galatasaray'ın önemli bir değeri"

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşamda Kerem Aktürkoğlu, mücadelesinin yanı sıra önemli pozisyonlara girdi.

25 yaşındaki oyuncu, pozisyonları gole çevirememesinin ardından eleştirilerin hedefindeki isim oldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA DESTEK

Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Kerem Aktürkoğlu'na destek paylaşımında bulundu.

Gökbakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BENİM GÖZÜMDE TARAFTAR DEĞİLLER"

"Sosyal medyadan Kerem'e laf söyleyenler taraftar falan değildir benim gözümde. Evet, Kerem dün çok net pozisyonları kaçırdı, olabilir ama Mannchester'da da attı. Adam takımın asist kralı. Asistleri ile sayısız gol katkısı yaptı.

"ZAHA OYNASIN DİYE KEREM YERİNDEN OLDU"

"Konuşulacaksa Zaha ve Tete'te denecek çok şey var. 40 top kaybetmiş bu ikisi toplamda. Bu Zaha oynasın diye Kerem yerinden oldu. Hatırlayın Kerem'in soldan içeri akıp attıklarını, Icardi' ye servislerini..."

"BU TAKIMIN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ"

"Biraz sakin olun ya. Kerem, bu takımın önemli bir değeri. Bu kadar yüklenmemek lazım. Sen çalışmaya devam et Kerem Aktürkoğlu. Moralini bozma, aynen devam aslanım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
joker
joker - 7 ay Önce

sen kimsin ,

Adil taraftar
Adil taraftar - 7 ay Önce

%100 sana katiliyorum Şahan'a. "Yigidi öldür, hakkini yeme" demiş atalarimız. Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele... 4'ünün Cimbom'umuza katkisi 1 Kerem yapmaz.

MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 7 ay Önce

Kerem çok pozisyon kaçırıyor diye bir algı yerleştirildi malesef. 5 pozisyona girip 1 tanesini atması mı 0 pozisyona girip 0 gol ile oynaması mı. Ben 5 pozisyon 1 gol yapanı tercih ederim. En azından rakip kalede oynuyoruz. Daha iyisi olsa eyvAllah da o futbolcuyu da bugün 50 M Euro'ya bile alamazsın.
Gol kaçırması problem değil, bence gol becerisi iyi seviyede. Benim rahatsız olduğum özelliği ise arkasından gelen rakibi mümkünü yok farkedemiyor ve topu kaybediyor. Bir bu eksiğini giderebilse benim görüşüme göre mükemmel oyuncu olmuş olur.

Ayrıca hoca antrenmanlarda aynı anda 3,4 oyuncu ile sıkıştırıp topu nasıl kaybetmez ona çalıştırmalı Keremi

Yusuf nokay
Yusuf nokay - 7 ay Önce

Şahan bey in görüşüne katılıyorum. Kerem erzincan spor dan altyapıda sportif eğitim eksiği ile geldi. Avrupa da iyi takımlarda oynamış kaliteli oyuncularla beraber sürekli oynayarak gelişecektir. Taraftar ona destek vermesi gerekiyor.