Rıdvan Dilmen: "Galatasaray mutlaka transfer etmek zorunda, hatta keşke göndermeselerdi"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e mağlup olduğu maçta bir kez daha sol bek sorunu yaşandı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray mutlaka transfer etmek zorunda, hatta keşke göndermeselerdi"

Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HER YERE DOĞRU İŞLER YAPTI"

"Bir oyuncu çok oyuncudur. Galatasaray, her yere doğru işler yaptı. Çok iyi bir stoper aldı. Zamanla Ndombele de toparlayacaktır. Zaha'ya da zaman lazım."

"EN ÖNEMLİ PROBLEM ÇÖZÜLMEDİ"

"Galatasaray, en önemli problemi çözmedi. Hatta ve hatta keşke Leo Dubois'i vermeselerdi. En kötü şartlarda bu tip maçlarda daha tecrübeli olduğu için Coman'ın süratinde olmasa bile dengesiyle halledebilirdi." 

"GALATASARAY, SOL BEK ALMAK ZORUNDA"

"Galatasaray'ın olmazsa olmazı sol bek almak zorunda. Hocanın kafası Angelino'nun son maçından sonra karıştı. Son hafta Rosier'in orayı paramparça yapması nedeniyle çoktandır oynamamasına rağmen Kazımcan Karataş'ı oraya itti. Aslında sol taraftaki problem maçtan önce vardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 02:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Bayern maçına Angelino ile başlamamak büyük hata. Alman liginde oynamış tecrübeli bir oyuncuyu değil de çaylak bir Kazımcan ile maça başlamak Okan hocanın basiretsizliği.
Beşiktaş maçında gol atmayı düşünmeyip,Zaha 'ya pas verseydi şimdi Türkiye 'nin en iyi solbeki diyeceklerdi. Hatalarından ders çıkarmış bir Angelino tercih edilmeliydi.

S.horuz
S.horuz - 7 ay Önce

Hocam Galatasarayın solundaki sıkıntı yı
Sokaktaki insan bile biliyor fakat kanat oyuncularının top kaptırdıktan sonra geriye dönüşleride önemli aksi durumda defans buloğuna ağır yük düşüyor

Vasif
Vasif - 7 ay Önce

Dubua superiydi fener oynunda da superydi