Uğur Karakullukçu: "2 yıl forma vermedi, gitsin lisansını falan yırtsın, aklımı sıyıracağım"

Galatasaray, muazzam bir performans gösterdiği Bayern Münih maçından şanssız bir şekilde 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Uğur Karakullukçu: "2 yıl forma vermedi, gitsin lisansını falan yırtsın, aklımı sıyıracağım"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EN TARİHİ GALİBİYETLERDE BİLE BU KADARINI GÖRMEDİM"

"Galatasaray’ın bir büyük takımı bu kadar domine ettiğini en tarihi galibiyetlerde bile görmedim. Real Madrid’i 3-2 yendiğinde bile ilk yarı sahada yoktu. Bu maçta net pozisyonlar var, Galatasaray 2.14 gol beklentisiyle girdi devre arasına."

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

"Galatasaray, Mertens dışında bütün değişikliklerini golü yedikten sonra yaptı. Bu eforda oynanan bir karşılaşmada dünyadaki hiçbir takım 1 değişiklikle giremez 75. dakikaya. Böyle bir şey yok yani."

"NELSSON, HİÇ PROFESYONEL DEĞİL"

"Nelsson hiç profesyonel davranmıyor. Rekabet korkusu nasıl bir şeydir? Oynaman için senin topa girmen lazım. Davinson Sanchez senden iyi oynuyor yani. Bayern Münih karşısında Nelsson oynasaydı, ilk yarıdan 3 gol yerdik. Taraftarı da ayrı tebrik ederim, ince düşünüp defalarca tribüne çağırdılar."

"GİTSİN LİSANSINI FALAN YIRTSIN"

"Abdülkerim Bardakcı muazzam bir stoper. Stefan Kuntz, 2 yıl forma vermeyip 6. stoper muamelesi yapmıştı. Gitsin lisansını falan yırtsın."

"DEPLASMANDA BİR ÜMİDİM YOK"

"Bayern Münih deplasmanından bir ümidim yok. Bayern kendi sahasında daha farklı oynuyor."

"AKLIMI SIYIRACAĞIM"

"Bayern Münih'e 20 şut attık ama maçı 3-1 kaybettik. Aklımı sıyıracağım. "Sergio Oliveira, Bayern maçında doğru zamanda oyuna girebilse çok şey katabilirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 20:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dogrucu Davut
Dogrucu Davut - 7 ay Önce

Herkes, en cok calisan, kosan, mucadele eden, pozisyonlarin hep icinde olan Kerem'e vuruyor. Ama adeta Bayern adina oynayan Zaha'ya, Tete'ye hic elestiri yok. Niye? Cunku onlar Turk degil.

Sadık şimşek
Sadık şimşek - 7 ay Önce

Bu sene yapılan transferler katkı saglamadı

Kamil ESKİCİ
Kamil ESKİCİ - 7 ay Önce

Zaten Okan hocanın zaafı bu, birde Kerem merakı, yakarsa bu klubü bu iki merak ve zaaf yakar.

Bayram Altunbaş
Bayram Altunbaş - 7 ay Önce

Yaaa kerem Aktürkoğlu kardeşime lafım işimgereği maçı izleme şansım bile zordu gizli saklı vsvs izledim Allah’ını seversen kaç defa daha Bayern’e karşı oynama fırsatı bulursun daha kimse sizi kulüpte akıl psikolojik vsvs hazırlamıyor mu tamam. Bayern sağlam takım falanfilan yaa kardeşim gol kaçar vsvs o pozisyon malum olan altıpasdaki. Orda nasıl becerdin o topu atmayı dışarı diye sana kimse sormuyor mu ben Okan hoca yerinde olsam anında değiştirmiştim seni orada

Tarkan
Tarkan - 7 ay Önce

Şenol Güneş Kenan Karaman ve Tayfur Bingöl inadından kovuldu hem milli takımından hem bjkden. Okan Buruk da Kerem inadından vazgeçmeli. Bazı teknik direktörler gereksiz yere çok takıntılı oluyorlar.

Tarık damar
Tarık damar - 7 ay Önce

Takıma torreira yanına 8 numara lazımdi herkes bas bas bağırdı gittiler hazır olmayan ndombeleyi aldılar , takıma 10 numara şart dedi yine herkes canı isterse oynayan bencil ziyechi aldılar takımda icardi dışında gol atan ikinci bir isim varmı o da yok bu transfer politikasından dolayı tebrikler

Emrah
Emrah - 7 ay Önce

Doğru kurulmuş takımdı hızlı ve güçlü ancak yanlış değişiklikler oldu tete Mertens yerine tete Alper olmalıydı. lokali ,orta sahayı güçlendirme hamlesi genelde güç kaybına sebep oldu takımın hızı kesildi.bayern'de güçlü ve hızlı kazımcan tek kaldı hız kesilince golleri yedik bir bölgeyi güçlendirirken Takım'ın genel gücünü korumalı Türk hocalar. Çıktığı şablonla devam etse takımın ve bayern nin hızı aynı oranda kesilecek. rakibin hız kesilmesin diye yapacağı, nispeten daha az teknik futbolculara karşı daha teknik Mertens kerem hamlesi son hamle olmalıydı ama yinede Sergen etkisi beklenmezdi güç ve hız dengeleri. Saygılar