Ümit Karan: "Galatasaray'da oyuna giriyor ama iki aydır göremiyoruz, onun da artık beynine kan gitmedi"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çok etkileyici bir performans sergilerken Bayern Münih karşısında skoru elde edemedi ve 3-2 mağlup oldu.

Ümit Karan: "Galatasaray'da oyuna giriyor ama iki aydır göremiyoruz, onun da artık beynine kan gitmedi"

Skyspor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH'İ İKİ AYDIR GÖRMÜYORUZ"

"Ziyech'i oyuna alıyorsun ama 2 aydır görmüyoruz. Elinde bir puan vardı. Hiç kimse 'Bu maç döner mi?' diye dedi mi? Kazımcan Karataş'ın artık beynine kan gitmedi. Kazımcan'ı kazanacaksan bu maç, o maç değil. Okan Hoca bu maçta hamlelerde hep geç kaldı."

"OYUNA GİRMELERİ 15 DAKİKA SÜRÜYOR"

"70'te çıkarsan belki 75'te golü yemeyeceksin. Oyuncular artık 15 dakikada oyuna giriyor. Bu moda çıktı. Ben kulübeye oturduğum zaman altımda forma vardı."

"HAKKI BU DEĞİLDİ"

"Bir maç bir şehri bu kadar kitleyebilir. 70 dakika boyunca bana gelen mesajlar 'Böyle futbol oynanır mı? Müthiş.' 70'i bulduk, geçmiş olsun. 70 dakika ayakta seyrettik. Hakkı bu değildi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 16:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baba Gündüz
Baba Gündüz - 7 ay Önce

Federasyonun hiç mi ihmali yok?Bayern maçından iki gün önceki GS-BJK maçını başka bir tarihe erteliyemezmiydi?Daha formda olurlardı!

Madenci
Madenci - 7 ay Önce

Bayern de cumartesi maç yaptı

Mehmet Künüçen
Mehmet Künüçen - 7 ay Önce

Kaybettik neden bunu konuşalım. Tek neden kondüsyonumuz yetmedi eksiğiz. Bir Maç vardı Ads nin penaltılarda evlendiği maç tam 160 dakika oynandı. Futbolcu enaz 120 dakika oynamalı kendisini maç esnasında kademeli olarak dinlendirmeyibilmeli