Emre Özcan: "Galatasaray'ın artık ona çok ihtiyacı yok, taca çıktı"

Galatasaray, müthiş bir performans sergilediği maçta Bayern Münih'e karşı sonuç alamadı ve 3-1 mağlup oldu.

Emre Özcan: "Galatasaray'ın artık ona çok ihtiyacı yok, taca çıktı"

Socrates Dergi yorumcusu Emre Özcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK 45 DAKİKA EN İYİSİ OLABİLİR"

"İlk 45 dakika bence bir Türk takımının, bu seviyede bir Avrupa takımına karşı gösterdiği en iyi 45 dakikalardan birisi, en iyisi bile olabilir. Böyle bir efor ve performans koyduğunuz anda skor alamayınca, rakip de çok elit bir atletizm takımıyken aradaki fizik kalite farkı da elbette ortaya çıkıyor."

"ZAHA VE TETE, KÖTÜ PERFORMANS GÖSTERDİ"

"Zaha da Tete de kendi standartlarının çok altında kaldılar ve bence kötü bir performans gösterdiler. Toplu oyunda kötü oldukları için belki de Galatasaray o kadar domine ettiği bir 60 dakikada skoru yukarı çıkaramadı. Yine de topsuz oyunda kusursuza yakın gördüm Zaha'yı."

"ABDÜLKERİM VE TORREIRA, EN ELİT PERFORMANSLARINI SAHAYA KOYDU"

"Abdülkerim Bardakcı ve Torreira, sınırlarını zorlayan bir performans gösterdi. Muhtemelen en elit performanslarını sahaya koydular."

"ANGELINO'YA İHTİYAÇ KALMADI"

"Ben, Angelino’nın geldiği dönemde planın Zaha olmadığını düşünüyorum. Zaha’nın gelişiyle Angelino taca çıktı. Sol Zaha, sağ Ziyech, on numara Kerem, önde Icardi. Bu dörtlü varken Angelino’ya çok ihtiyacınız yok."

"BU OYUNCULAR İKİ AY SONRA..."

"Oyuncu değişikliklerinden sonra Galatasaray, neredeyse geçtiğimiz sezonun kadrosuna dönüyor. Davinson dışında istikrarlı performans sergileyen bir transfer yok. Zaha’nın Ankaragücü ve Manchester United maçları iyiydi ama henüz camianın beklediği katkıya yaklaşmadı bile. Tete ondan uzak, Ndombele’nin şu an alakası yok. Ziyech oynayamadı. Angelino başka bir vaka.. Bu oyuncular iki ay sonra takımı taşıyan oyuncular olabilir ama kazanırsan gruptan çıkabileceğin bir maçta hazır değiller, sıkıntı bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 14:56
YORUM EKLE