Nihat Kahveci: "Maçı izlediyse 'Galatasaray gruptan çıkıyorsa aman bize çıkmasın' demiştir"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk mağlubiyetini aldı ve Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu.

Nihat Kahveci: "Maçı izlediyse 'Galatasaray gruptan çıkıyorsa aman bize çıkmasın' demiştir"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"BAYERN MÜNİH'İ BU KADAR ACİZ GÖRMEDİM"

"Özellikle ilk 45 dakikadaki Bayern Münih'i lig, Şampiyonlar Ligi ve kupada bu kadar aciz görmedim. 60 dakika Bayern Münih'i dövdü Galatasaray. Galatasaray taraftarları hiçbir şekilde bu mağlubiyete üzülmemiştir. Yenilirsen böyle yenil ya!"

"SEZONUN EN İYİ 60 DAKİKASI"

"Galatasaray, bu sezonun en iyi 60 dakikasını oynadı Manchester deplasmanı dahil. Tek eksik son vuruş. Bayern'e bundan daha iyi oynayabilir mi herhangi bir Türk takımı?"

"ICARDI, SEN ŞAKA MISIN?"

"İnsanın nabzı 0.5 olur ya panenka yaptı... Icardi, sen şaka mısın? Icardi bir nesli Galatasaraylı yapıyor, gidişat o."

"REAL MADRİD, GALATASARAY'I İSTEMEZ"

"Real Madrid izlediyse maçı, 'Galatasaray gruptan çıkıyorsa aman bize çıkmasın.' demiştir. Manchester City, 'Bu nasıl bir 60 dakika?' demiştir. Çekinirler yani."

"KANE, RESMEN YOKTU"

"Harry Kane, resmen oyunda yoktu . Sanchez ve Abdulkerim yedi onu, topla buluşmadı neredeyse. Bir tane düştü önüne. böyle oyuncular da işte ufacık hataları değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 20:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah bulut
Abdullah bulut - 7 ay Önce

Nihat yaptığını yorumlar anılırlar doğru ve yerinde tebrik ediyorum seni

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Okan hoca Galatasaray' da herşey var bitiricilik yok demiş. Sen adam gibi kadro kurmazsan bitiricilik tabi ki olmaz. Kazımcan gibi bir çaylakla Bayern maçına çıkıyorsun. Allah akıl fikir versin bizi de hasta ettin.

Tevfik Kul
Tevfik Kul - 7 ay Önce

Yorumcu dediğin senin gibi olmali helalinvar. Bizdeki hatalar benim nazarımda ayakda fazla top tutma ve savunmanın fazla ileri çıkması buda geri yerlesirken bazı hatalara sebeb oluyor sonuç olarak gol ile sonuçlanan pozisyonlar yaşıyoruz. Yinede böyle oynasınlar canımızı yesinler tebrikler GS

Aresur
Aresur - 7 ay Önce

Burada yazılanlar la tüm medyada yazılanlar sadece fasa fiso sadece Kendi kendini kandırmak maktan öte bir şey değil.yok Real Madrid bu maçı görmüşse korkarmış kaç gündür bütün medyada yazılanlar söylenenler le herkes gaz veriyor kimse demiyorki bu maçta Galatasaray ın götünde bal akmıyordu Allah yardım etmedi hakem yardım etmedi Bayern 10 kişi kalmadı veya sezon başında beri süren şans yoktu yada çok baskılı oynamış da ama Bayern nin ilk yarı da kaç tane Muslerayla karşı karşıya kaldığından bahsetmiyor siz bir süre daha kendinizi bu massal larla avutun kendinizi

Şeyhmus TAŞ ER
Şeyhmus TAŞ ER - 7 ay Önce

Şampiyonlar ligini ne angelinyo ne jazimcan kaldırabilir.En büyük hata zanyolo gibi bir topcuyi takımda tutamamaktir.