Rıdvan Dilmen: "Lunapark'ta böyle yapmazlar, dünyanın en iyisi olsam da düşünemezdim"

Galatasaray'ın Bayern Münih maçında sergilediği performans büyük beğeni aldı.

Rıdvan Dilmen: "Lunapark'ta böyle yapmazlar, dünyanın en iyisi olsam da düşünemezdim"

Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Bayern Münih maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR TAKIM BU KADAR ZOR DURUMDA BIRAKMAMIŞTIR"

"Bir Şampiyonlar Ligi maçında hiçbir takım Bayern Münih’i 45 dakika boyunca bu kadar zor durumda bırakmamıştır. Bayern Münih ile Kayseri’ye aynı muameleyi yapan teknik adam sayısı çok azdır."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN FAVORİSİ OLURSUNUZ"

"Okan Hoca, bu takımın yorulma ihtimalini görmeliydi. İlk yarıdaki tempoyu, her iki yarının 30’ar dakikasında yapsanız; Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olursunuz."

"MÜTHİŞ GURURLANDIM"

"Avrupalı seyirciler, ‘Bu Galatasaray nasıl bir takım?” der. Müthiş gururlandım. Böyle bir futbol olamaz. Devre arası Bayern’e yetişti."

"LUNAPARK'TA BÖYLE YAPMAZLAR"

"50 bin kişi önünde tek kale oynarken 1-0 geriye düşeceksin, penaltı kazanacaksın, tedavi olacaksın, kalkacaksın, bir de panenka yapacaksın. Lunapark'ta böyle yapmazlar. Ben mesela dünyanın en iyi kalecisiyim. Asla bir oyuncunun öyle yapacağını düşünmem. Lap diye bir yere atlarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet uzun
Mehmet uzun - 7 ay Önce

Evet galatasaray sahayı Bayern dar etti tete ve kerem 30 dakikada cikmaliydilar bence ve kerem 3-5 hahta dinlendirilmeli 2 ci gol tamamen keremin pres yapmaması kosmamasindan kaynaklanıyor top geldiğinde ezdi topu 1 tane isabetli pasi yok kulağı çekilmeli ha kaybedilmeli kazanilmali kerem simartilmamali

Yusuf
Yusuf - 7 ay Önce

kerem le ikardiyi kenara çek, o zaman böyle övgüler alamazdı gs bu maçta, ligdede her maç heyecanlı posizyonların çoğunda kerem var, kerem gibi tarzda futbolcu zor yetişir, diğerleri birbirine benzer ama kerem farklı