Ümit Davala: "Galatasaray'da yeni doğmuş gibi bir ceylan gibiydi, büyük fırsatı kullanamadı"

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sarı kırmızılılar adına tarihe geçebilirdi.

Ümit Davala: "Galatasaray'da yeni doğmuş gibi bir ceylan gibiydi, büyük fırsatı kullanamadı"

Galatasaraylı yorumcu Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"KAZIMCAN, YENİ DOĞMUŞ BİR CEYLAN GİBİYDİ"

"Okan hoca, Kazımcan Karataş'ın süratinden faydalanmak istedi. Onun için de büyük fırsattı. Böyle maçlara her hafta çıkmıyorsun. Bu fırsatı yakalamışken, oyununu göstereceksin. Yeni doğmuş gibi bir ceylan gibiydi, panik havasındaydı. Değişiklik bekliyordum ama uzun sürdü çıkması."

TETE VE KAZIMCAN KÖTÜYDÜ"

"Tete de aksadı. Kazımcan Karataş ve Tete'nin kötü oyununa rağmen Galatasaray ilk yarı çok pozisyona girdi."

"KEREM MUHTEŞEM İŞLER YAPTI AMA..."

"Kerem Aktürkoğlu muhteşem işler yaptı. Ancak o muhteşem işler, kaçırdığı pozisyonlarla terse döndü. Birçok pozisyona giriyor ama harcıyor. Bunları Bayern Münih gibi takımlar karşı atacaksın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 20:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin güney
Yasin güney - 7 ay Önce

Kerem çok kaçırıyor çok..CL De oynuyorsun kendi liginde değil mağlubiyet almışız. Herkes şampiyon olmuş gibi seviniyoruz bayerne gidecez kophenhaga gidecez. Kayseri deplasmanı değil kerem kazimcan tette oturmalı. Oyuna sonradan girmeli.

GSli
GSli - 7 ay Önce

Bu yıl yapılan transferler tam fiyaskodur.Takim isleyisine uygun gerekli oyuncalar baska kulüplere kaptirilmis orta saha ihtiyaci karsilanmamistir.Kondisyonu düşük ve gamsız topçularla yol alınmaya çalışmak kandirmacadan öteye gitmeyecektir.GS takimi defans ve orta alanda güven vermediği gibi tüm umutlarını Icardiye bağlamıştır.Bu yıla geçmiş olsun.

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Ceylan gibi doğru ama şampiyonlar ligi yeteneği yok, daha çok tecrübe sahibi olmalı, bunu da Okan hoca göremedi. Maçta aksadığı belli daha değiştirmek için neyi bekledi! Sayesinde maçı kaybettik.

Ali
Ali - 7 ay Önce

Kimse zanioloyu konuşmuyor. O olsaydı bu problemlerin hiçbiri olmazdı. Adamı boş transferlerin yüzünden verdiler.Adam topa vurmayı biliyor en azından. Bi çoğunu gol yapardı pozisyonların

Mustafa Ülkar
Mustafa Ülkar - 7 ay Önce

Hakim Ziyech ,Zaha, Ndombele, Tete maalesef cok katkı saglamadı ve hala formsuzlar. Belli ki iyi atrenman yapmıyorlar. Takım uyumu yok. Gecen sene Kerem ile Icardi uyumu daha iyiydi. Cunku Kerem solda daha aktif ve faydalı Zaha dan daha iyi