Orhan Uluca: "Galatasaray'da kızacağım son isim olur, adamın nefesi kesildi, rahatsız olduğum tek bir konu var"

Galatasaray, Bayern Münih karşısında Şampiyonlar Ligi tarihine geçen bir performans sergilerken galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da kızacağım son isim olur, adamın nefesi kesildi, rahatsız olduğum tek bir konu var"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"KIZCAĞIM SON İSİM KEREM AKTÜRKOĞLU OLUR"

"Bugün teknik direktör olsam, kızacağım son isim Kerem Aktürkoğlu olur. Kaçırdığı goller var. Tabii ki kaçırmaması gerekir. Bir oyuncuya savunmaya yardım etmediği için kızarım ama pozisyona çok giren oyuncuya kızamam, sadece çalışması gerektiğini söylerim."

"ZAHA VE TETE, DAHA ÇOK ELEŞTİRİLMELİ"

"Herkesin ağzında Kerem, Kerem... Takımda onun kadar pozisyona giren mi var? Ön alan baskısında çocuğun nefesi kesildi. Zaha ve Tete, bence daha çok eleştirilmeyi hak ediyor."

"KEREM, HER ZAMAN BÜYÜK MAÇLARDA İYİ OYNADI"

"Kerem Aktürkoğlu milli takımda iyi bir performans gösterdi, Manchester United maçında beraberlik golünü atan oyuncu, geçmişte Barcelona maçlarında en iyisiydi. Kerem Aktürkoğlu her zaman büyük maçlarda iyi oynadı."

"RAHATSIZ OLDUĞUM BİR KONU VAR

"Galatasaray çok iyi oynadı ama Bayern Münih'e karşı kaybedebilir. Rahatsız olduğum tek bir konu var. Maçı önce taraftar bıraktı. Skor 2-1'den sonraki 5-10 dakikaya bakın, 'Ne oldu?' dedim, e oldu 5-0 geride misiniz? Adeta bir ölüm sessizliği vardı. Hak edilmeyen bir gol yedin evet, hayal kırıklığı ve üzüntü var ama oraya gidiyorsan, bir kişi bile olsa susmaması gerekiyor. Kazandığın zaman taraftarın sesi zaten olur, önemli olan geriye düşünce yanında olmak. Bayern'ün üçüncü golüne resmen taraftar ortak oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 20:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
UĞUR  ÖKTEN
UĞUR ÖKTEN - 7 ay Önce

İkinci yarı oyuncu değişikliklerine kadar Kerem 'i topla temasını gören var mı. 30 dakika koca G.Saray 10 kişi oynadı.