Şansal Büyüka: "Galatasaray'da Fenerbahçe'nin tüm oyuncularından çok iş yapıyor, yakaladığını parçalıyor"

Galatasaray, sezonu şampiyonlukla tamamlamak için son haftaları yaşıyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray'da Fenerbahçe'nin tüm oyuncularından çok iş yapıyor, yakaladığını parçalıyor"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI BİTTİ"

"Galatasaray'ın yolun sonunu bulacağı çok net gözüküyor. Bence şampiyonluk yarışı bitti, formalite maçları oynanıyor. Ligin şampiyonunun belli olduğunu hep söylüyorum. 27. haftada 'Şampiyon Galatasaray' dedim, hiç yanılacağımı da düşünmedim. Galatasaray'ın buradan şampiyonluğu vermesi için mucize bile yetmez."

"TORREIRA, YAKALADIĞINI PARÇALIYOR"

"Torreira'nın Fenerbahçe'nin tüm orta sahasından daha çok iş yaptığı kesin. Torreira, bir orta sahalık değil, bir takımlık oynuyor. İzlerken dedim yani,'ormana salarsın, avını yakala' diye. Öyle bir adam. Yakaladığını parçalıyor. Müthiş oynuyor."

"KAZIMCAN'IN KASLARI DIŞARI FIRLIYOR SANDIM"

"Bana göre Galatasaray'ın en iyisi Kazımcan Karataş'ti. Çok değerli, çok etkili, çok hızlı ve çok yürekten oynadı. Takım önde, bir ara kasları dışarı fırlıyor sandım. O kadar hırslı ve istekliydi. Ben sol bekte Kazımcan'ı tercih ederim."

"BİR TANE ICARDI ETMİYOR"

"Fenerbahçe'nin 5 santrforu var. Maça Batshuayi-Valencia ile başladılar, King ve Pedro ile bitirdiler. Bunun 4'ünü kullandılar. 4'ünü topluyorsun, yanına Serdar Dursun'u koyuyorsun, 5',i bir tane Icardi etmiyor. Fenerbahçe'ye Icardi, Aboubakar gibi golcü lazım. Fenerbahçeliler kendi santrforlarıyla, Galatasaray ve Beşiktaş santforlarını görmüyor mu? "Bunlar neden bizde yok" demiyor mu?"

"GALATASARAY İÇİN 'BUNUN ALTINDAN KALKAR' DİYORSUN"

"Galatasaray, Karagümrük'e karşı 3-1 gerideyken, "Bunun altından kalkar" diyorsun. Öte yandan Fenerbahçe, Giresun'da 1-0 öndeyken, "Ya bir tane daha atamazsa bu maç 1-1 biter" diyorsun. Fenerbahçeliler, "ha yedik, ha yiyeceğiz" diye titriyorlar." 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 20:46
YORUM EKLE