Şansal Büyüka: "Türkiye'nin açık ara en iyisi Galatasaray'da, nazar değmesin, yaşını da hiç göstermiyor"

Galatasaray, ligde zirve yarışında Fenerbahçe ile kıyasıya mücadele veriyor.

Şansal Büyüka: "Türkiye'nin açık ara en iyisi Galatasaray'da, nazar değmesin, yaşını da hiç göstermiyor"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HALA YÜZDE 50'DE"

"Galatasaray iç saha maçlarında uzun zaman sonra bu kadar farklı bir skor aldı ama ben 3-0'a rağmen oynanan futbolu beğenmedim. Beklenen futbolun yüzde 50'sini sahaya gösteriyorlar."

"ICARDI'NİN ÖLÜSÜ BİLE..."

"Galatasaray, Icardi ve Torreira'nın eksikliğini hissetti. Icardi'nin ölüsü bile iki stoperi peşine çekiyordu. Kaan Ayhan'ı beğendim ama Sacha Boey farklı seviye. Ndombele de geçmiş maçlara göre daha iyiydi."

"AÇIK AÇIK KONUŞ HOCAM"

"Okan Hoca maç sonu; 'Bizi bölmeye, karıştırmaya çalışıyorlar' diyor ama ne demek istediğini anlamadım. Mali kriz, paralar ödenmedi haberleri var, açık açık konuş hocam. İsim ver, adres ver, somut konuş, ifade özgürlüğü var. Daha yuvarlak ve makyajlı demeç veriyor, ne demek istediğini anlamıyoruz."

"TÜRKİYE'NİN AÇIK ARA EN İYİSİ"

"Konyaspor'da oynarken de söylemiştim bugün de aynı şeyi söylüyorum Abdülkerim Bardakcı, Türkiye'nin açık ara en iyi stoperi. Nazar değmesin. 30 yaşında ama hiç göstermiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 19:27
YORUM EKLE