Selahattin Kınalı: "Galatasaray'da bizim hesap edemeyeceğimiz korkunç paralara gidebilir, Barcelona ve Manchester City olur"

Galatasaray'da Kerem Aktüroğlu'nun yükselen performansı dikkat çekiyor.

Selahattin Kınalı: "Galatasaray'da bizim hesap edemeyeceğimiz korkunç paralara gidebilir, Barcelona ve Manchester City olur"

Sezona istediği gibi başlayamayan ancak son haftalarda sergilediği performansla geçen sezona dönüş sinyali veren Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'ın hazırlık kampında da performansıyla beğeni aldı.

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kınalı'nın açıklamaları şu şekilde:

-KORKUNÇ PARALARA GİDEBİLİR-

"Kerem Aktürkoğlu, bambaşka bir yetenek. Belki kendisi de farkında değil. Kerem, birden ateşleme yapıyor. Çok hızlı giderken de birden frene basıp aniden durabiliyor. Yeteneğini yönetebilme becerisini gösterdiği zaman Türkiye'de durmaz, yani bırakmazlar. Bizim hesap edemeyeceğimiz korkunç paralara gidebilir."

-SONRAKİ ADIMI BARCELONA VE MANCHESTER CITY OLUR-

"Ancak bu beceriyi Galatasaray'da kazanmaz, çünkü ortam elverişli değil. Bu eşiği atlayacak bir takıma giderse eğer ondan sonraki adım Barcelona ve Manchester City olur. Çünkü o yeteneği var ve o yeteneğin terbiye edilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 14:01
YORUM EKLE