Selahattin Kınalı: "Galatasaray kariyerini kendisi noktaladı, kafaca buradan koptu"

Galatasaray'da Victor Nelsson ile yolların ayrılmak ihtimali yüksek gözüküyor.

Selahattin Kınalı: "Galatasaray kariyerini kendisi noktaladı, kafaca buradan koptu"

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Victor Nelsson gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kınalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ, GALATASARAY'IN EN ÖNEMLİ ADAMI OLDU"

"Sanchez, öyle iyi bir performans ortaya koydu ki Torreira ile birlikte Galatasaray'ın en önemli adamı oldu.  Çok sağlam bir duygu veriyor. Bu güveni vermesi önemlidir."

"NELSSON, KAFACA BURDAN KOPTU"

"Nelsson'un defoları ortaya çıktı. 10 milyon Euro da verseler verin, kurtulun. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncuya ihtiyacı vardı ve Davinson Sanchez çok isabetli bir transfer oldu. Nelsson, medyamızın da gazlamasıyla kendisini olduğundan fazla gördü. Sonrasında düşüş içerisinde kendisini buldu. Gitmek isteyebilir. Kafaca buradan koptu." 

"GALATASARAY KARİYERİNİ NOKTALADI"

"Nelsson'u da anlamak lazım. Bir sene evvel şampiyonlukta pay sahibi oldu ama Galatasaray, ondan önce 13.'lükten, dipten geldi. Şimdi Nelsson'dan iyisine ihtiyaç vardı ve buldu. Nelsson'a bundan sonraki kariyerinde başarı dilemekten fazlası elimden gelmiyor. Galatasaray kariyerini kendisi noktaladı. Galatasaray, değerinden altında bile göndermeli, çünkü sorun haline dönüşüyor ve bu sorun halledilmeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2023, 22:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 6 ay Önce

Cimbom oyuncu pazarlama işini bir türlü öğrenemedi.. Kötüsünü yüksek fiyata alıyor, iyisini hakettiği fiyata satamıyor.. bu elbette kulü için çok önemli bir sorun..