Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray maçı sonrası iki rekat şükür namazı kılıp, 2-3 tane de kurban kestirsin"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kalırken tur hesapları Kopenhag maçına kaldı.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray maçı sonrası iki rekat şükür namazı kılıp, 2-3 tane de kurban kestirsin"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA, ADAK ADAYACAK"

"Okan hoca eve gidecek, iki rekat şükür namazı kılacak. 'Allahım sana şükürler olsun' diyecek. Adak adayacak, 2-3 tane de kurban kestirecek. Sonrada bie çiçek yaptıracak, Onana'ya gönderecek."

"GALATASARAY, BENCE GRUPTAN ÇIKTI"

"Galatasaray, bence bu gruptan çıktı. Manchester United'ın evinde Bayern Münih'i yenme ihtimali yok. Ayrıca Galatasaray, Kopenhag'ı da orada yener. Arada derin bir kadro kalitesi farkı var." 

"OKAN BURUK, İKİ FUTBOLCUSUNA DA GÜVENDİ"

"Ziyech ilk yarıda attığı gole rağmen iyi değildi. Zaha da iyi değildi ama Okan Buruk iki futbolcusuna da güvendi. Wan-Bissaka oyundan çıktı, Dalot girdi ve Zaha kendini bulmaya başladı. İlk yarıda Mertens ve Icardi de çok kötüydü."

"MERTENS, 30 DAKİKA OYNAR"

"Mertens, son 30 dakika futbolcusu. Bunu kabul edelim. Görmüş geçirmişliği, pozisyon bilgisi elbette daha iyi ama ne yaparsa yapsın Kerem Aktürkoğlu kadar hareketli olamaz. Icardi'nin oynamadığı maçlarda santrfor oynar, onu dışında 30 dakika oynar. Zekası ve pozsiyon bilgisiyle oynuyor. Fizik artık gitmiyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Kurtoğlu
Ali Kurtoğlu - 6 ay Önce

Dün akşam iki kurbanı milletçe kestik. TFF ve siz bilgisiz skor yazarlarının yanlış bilgisiz yorumları sayesinde türk futbolu yerlerde bir GS var onunda bitirin. Kına yakın.. Karşımızda bir milyar dolarlık takım var. Koca Bayern bize defans yapınca kimsenin sesi çıkmıyor. Biz koruma içgüdüsü ile yapınca tek bindiğiniz ağacı kesmekten çekinmiyorsunuz. Utanın bu kadar GS yatırım yapmış sizin neyinize..

Cem akkaş
Cem akkaş - 6 ay Önce

Sen fenerbahce için birde yorumda bulun
Ali koç kactane adak versin 10 tane yemedi diye

Adem
Adem - 6 ay Önce

Ya Okan hoca, her maçta bir önceki maça göre doğruların da oluyor, yanlışların da...bir yeri düzeltiyorsun ama başka yerde hata yapıyorsun...Allah aşkına bir gün de hatasız bir kadro çıkar....illaki bir doğru iki yanlışlarla mı yol alacağız ? Böyle olunca da kadro istikrarımız olmuyor....

Ahmettopal
Ahmettopal - 6 ay Önce

Ali sefdar Çeliker önce bı tuttuğu takıma baksın. Sonra Galatasaray konuşsun. Andre onana iki frikik golü uedi iikincisinde top savunmaci vurur diye düşündüğü için pozisyonunu kaybetti inanmanın yediği goller niye bu kadar zoruna gitmiş ki .öyle konuşacağını Hakimi tebrik etsin. Galatasaray'ı konuşmak ona zul geliyorsa da konuşmasın. Bizim onun yorumuna ihtiyacımız yok onun Okan hoca ya laf söylemek de haddine değil..zaten bu ülkede en çok bunlar futbol biliyor