Serdar Kelleci: "Okan Buruk herkesi şaşırttı, oyuna bile almadı, ben şaşkınım"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a tarihi bir yenilgi yaşattı.

Serdar Kelleci: "Okan Buruk herkesi şaşırttı, oyuna bile almadı, ben şaşkınım"

BTV Youtube kanalında Serdar Kelleci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kelleci'nin açıklamaları şu şekilde:

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUK, ŞAŞKINIM"

"Galatasaray'ın kazanacağına inanıyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bu başka seviyenin oyunu. Manchester United, yüzde 76 topa sahip olduğu maçta Crystal Palace'e 1-0 yenildi belki ama o maçta rakibini remen boğdu. Benim kafamda şöyle bir şey vardı. Galatsaray'ın biraz daha arkada bekleyeceğini düşündüm. Hiç arkada beklemediler, önde baskı yaptılar. Hatta 'Galatasaray, buna ne kadar daha dayanacak?' diye konuştuk. Ben de şaşkınım. Bu oyuna büyük saygı duyurorum."

"GALATASARAYLI OYUNCULAR RAKİBİ BOĞDU"

"Galatasaraylı oyuncuların hepsi, biraz Icardi hariç rakibi boğdu. İstatistik sevemem ama 15 kez rakip kaleyi yoklayan bir Galatasaray var. Bunu Old Trafford'da yaptı. 23 kez rakip ceza shasına girdi." 

"OKAN HOCA, HERKESİ YANILTTI"

"Okan hoca, herkesi yanılttı. Geçen sene Fenerbahçe maçına Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu ile çıktı. Torreira yok, Icardi yok. Adama 'Hoca, sen ne yapıyorsun?' derler. Fenerbahçe'ye gidip 3 tane attılar. Her büyük maç öncesinde çok radikal değişiklik yapıyor. Haftalardır oynayan Kerem Demirbay yok, oyuna bile girmedi. Temaslı oyunun bu kadar ön planda olduğu karşılaşamada hoca, 'Kerem Demirbay, bu teması bu adamlarla kuramaz, bu oyuncular kurar' dedi. Kerem Demirbay da başka maçın ona göre iyi oyuncusu. Okan hoca, şapkadan tavaşan çıkardı. Kötü bir senaryo olsaydı 'Hocam nasıl Kaan Ayhan' derdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 12:22
YORUM EKLE