Serhat Akın: "Şapka çıkartılacak hareket, bu yürek ister, herkes bunu yapamaz"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir geceyi geride bıraktı. Sarı kırmızılılar, İngiliz devi Manchester United'ı deplasmana 3-2 mağlup etti.

Serhat Akın: "Şapka çıkartılacak hareket, bu yürek ister, herkes bunu yapamaz"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ŞANSA KAZANMADI"

"100 yılın en kötü Manchester United'ı olduğunu söylüyorlar. Bu 3 puana gölge düşürtmeyiz. Galatasaray bugün şansa kazanmadı, denk gelmedi yani, penaltıyı kaçırdı gitti, 3. golü buldu."

"KORKUSUZ ÇIKMIŞLAR"

"Top Onana'nın ayağındakeyken baskıda 4 Galatasaraylı vardı. Deplasmanda korkusuz çıkmışlar, sürekli hataya zorluyorlar."

"ŞAPKA ÇIKARTILACAK HAREKET"

"Kim beklerdi Kaan Ayhan'ı çakılı 6 oynatıp Torreira ile birlikte önde baskı yapmayı. Kaan Ayhan'ı orda sabit tuttu ve tek başına ezilmedi, inanılmaz işler başard. Tabii ki Torreira, yardıma geldi ama ön bölgeyi tamamen kilitledi. Şapka çıkartılacak hareket bu. Bu yürek ister, herkes bunu yapamaz. Takımı yürekten kutlamak lazım ama maçın kahramanı Okan Buruk."

"İNANILMAZ BİR HAREKET"

"Zaha, iki maçta iki gol yaptı. Çok farklı bir şey. Kronik sakat konusunu bıraksınlar. Hazır olmayan Ndombele bile oyuna girdikten sonra bütün ikili mücadeleleri kazandı. Barış Alper Yılmaz'ı oyuna atarak Ambrabat'ın orjinal sol bek olmaması değerlendirildi. İnanılmaz hareket."

"ASIL BEYİN TORREIRA'YDI"

"Torreira'nın acılar içinde yerde yatması çok normal. Böyle bir efor olamaz. Adam, ikinci bölgede tek başına pres yaptı. Sacha Boey, çok iyi maç çıkardı ama asıl beyin Torreira'ydı. Manchester United, 'Burada bir adam var, bizim canımızı sıkıyor' dedi. Bütün gidişatlarını bozdu. Bunu çözemediler. Bruno Fernandes, Casemiro dünya yıldızları ama hiçbir şey oynayamadılar. Galatasaray, çaresiz bıraktı. Manchester United kötü değil, Galatasaray çok iyiydi. Manchester United'ı burada yenip gruptan çıkacaksın. Helal olsun. Bu gruptan çıkmak inanılmaz olay." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 21:56
YORUM EKLE