Ümit Özat: "Galatasaray'da olsam yarın çağırırım ve 'Maaşın 4 milyon Euro' derim"

Galatasaray'ın 3-2'lik Manchester United maçının yankıları devam ediyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'da olsam yarın çağırırım ve 'Maaşın 4 milyon Euro' derim"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"SACHA BOEY, 50 MİLYON EURO"

"Galatasaray iyi işler yaptı, kazandı, tebrik edeceksin. Abdülkerim Bardakcı, goldeki hatası hariç mükemmel oynadı. Davinson Sanchez, oranın imparatoru oldu. Sacha Boey, Fransa Milli Takımı'na gitsin 50 milyon Euro." 

"YARIN ÇAĞIRIRIM, 'MAAŞIN 4 MİLYON EURO' DERİM

"Galatasaray yönetiminin yerinde olsam yarın Kerem Aktürkoğlu'nu çağırırım, 'Gel oğlum senin sözleşmem 4 milyon Euro.' derim, tartışmasız. Ndombele oyuna girip bir vücut çalımı attı ki zaten bu oyuncuların kumaşına kimse bir şey demiyor."

"KAAN AYHAN, BU TAKIMIN OLMAZSA OLMAZI"

"1 yıldır Kaan Ayhan, 'Bu takımın olmazsa olmazı' diyordum. Stopere koy, ön liberoya koy. Adam mükemmel bir futbolcu. 'Türkiye Ligi'nde fiziksel olarak olmaz, yetmez' dediğimiz Oliveira, son 30 dakikada Manchester United'a karşı kötü işler yapmadı. Sahanın en kötüsü Icardi'ydi ama buna rağmen verdiği parayı hak ediyor."

"OKAN HOCA, ANTRENÖRLÜK DERSİ VERDİ"

"Okan hocayı tebrik ederim. Bana göre bir antrenörlük dersi verdi. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 10:05
YORUM EKLE