Serhat Akın: "Bunu söylemeyen Fenerbahçeli değildir ve bence Galatasaray..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı devam ederken Jorge Jesus'un açıklamaları taraftarlarını kızdırdı.

Serhat Akın: "Bunu söylemeyen Fenerbahçeli değildir ve bence Galatasaray..."

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, LİGİN ÜSTÜNDE OYNADI"

"Galatasaray, bence ligin ortalamasının üstünde oynadı ama Fenerbahçe de öyle. Kağıt üzerinde kadro olarak Galatasaray ve Beşiktaş, 1-0 önde. İş sahada bitiriliyor."

"SON MAÇA KALACAK GİBİ"

"Jesus, Galatasaray ve Beşiktaş'a kaybediyor, oyuncular tamamen demoralize olacakken bir şekilde ligde tutuyor. Jesus, burada övgüyü hak ediyor. Gelinen noktada son maça kalacak gibi gözüküyor. Acayip bir maç seyredeceğiz. Kalp dayanır mı? İnanılmaz bir maç olacak. Bu finaller hep oynansın, yakışır." 

"JORGE JESUS'UN AÇIKLAMALARINDAN RAHATSIZIM"

"Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin en son ne zaman iki kupada şampiyonluğa oynadığını söylüyor. Bu açıklamalarından rahatsızım. Abi almadık işte, gel de al. Onun için geldin. İşler sıkıştığında çıkış yolu arama. Bunun için ciddi maaş alıyorsun. Şampiyon yap, daha fazla maaş al, buradan beslen. Sen al kupayı, bu seriyi bitir. Demek ki birileri hocaya bunu söylüyor. Durup dururken hoca niye böyle söylüyor? Bu yüzden dün geç uyudum. Sen benim ne zaman kupa aldğımı ne yapacaksın? Gelen hoca bir şekilde Fenerbahçe'ye vuruyor. Vitor Pereira'da bunu yapmıştı."

"FENERBAHÇE, 5 SENEDİR BAŞARISIZ"

"Benim için 'Ali Koç'u önce destekledi, şimdi de eleştiriyor' diyor. Fenerbahçe 5 senedir başarısız, ben hala Ali Koç'u nasıl destekleyenilirim? Bu nasıl Fenerbahçelilik? Başkan bir şeyi kötü yapıyorsa, söylediiği vaatleri yerine getirmiyorsa bunu söylemeyen Fenerbahçeli değildir. 5 senedir hiçbir şey yok, ben çıkıp Ali Koç'u destekleyeceğim. Bu neyin yalakalığı? Şimdi desteklemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 18:57
YORUM EKLE