Özgür Sancar: "Trabzonspor, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor, çok net bir biçimde duydum"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Özgür Sancar: "Trabzonspor, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor, çok net bir biçimde duydum"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili önemli transfer gelişmelerini aktardı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"UĞURCAN ÇAKIR, MUSLERA'DAN SONRA KALEYİ KORUYABİLECEK İDEAL BİR İSİM"

"Uğurcan Çakır'ın Avrupa'ya gitme hedefi var ve Trabzonspor, onun yerine bir kaleci alacak. Benim anladığım şu; Uğurcan Çakır, eğer olağanüstü bir gelişme olmazsa Trabzonspor'da 1 sene daha oynamayacak. Galatasaray da onun için çok önemli bir seçenek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne giderse bu da çok büyük bir avantaj olarak gözüküyor. Muslera'dan sonra kaleyi koruyabilecek çok ideal bir isim olarak bana geliyor."

"TRABZONSPOR, MOSTAFA MOHAMED'İN TRANSFERİNİ DÜŞÜNÜYOR"

"Çok net bir biçimde duydum. Trabzonspor, Mostafa Mohamed'in transferini düşnüüyor. Bazı aracılar devreye girerek Galatasaray ile Trabzonspor'un Mostafa Mohamed konusunda uzlaşacağını ve Trabzonspor'da oynayabileceğini söylemişler. Trabzonspor, yeni hocasıyla birlikte yeni sezonun kadrosunu şimdiden oluşturmaya başladı. Mostafa Mohamed'in kendilerine uygun bir santrfor profili olduğunu düşünüyorlar. Mostafa Mohamed, Trabzonspor'un gündeminde." 

"İKİ TRANSFER BİRDEN GÖRÜŞÜLÜR"

"Eğer Mostafa Mohamed için Trabzonspor ile görüşmeler yapılırsa Uğurcan Çakır üzerinden de görüşmeler yapılacağı kanaatindeyim. Yani iki olay birbrbirine bağlanabilir. Mostafa Mohamed'in fikirleri de önemli ama kulüpler anlaşırsa problem çıkaracağını düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 12:19
YORUM EKLE