Serhat Akın: "Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de olsa gönderemezlerdi ve mutsuz olacaktı"

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Serhat Akın: "Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de olsa gönderemezlerdi ve mutsuz olacaktı"

Gurme Spor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERNBAHÇE'DEN KİMSE ATAMAZ"

"Galatasaray'ın ne kadar kaliteli bir takım olduğıunu ve kadro yapısının ne kadar güçlü olduğunu söylüyoruz. Zaniolo'nun attığı golü Fenerbahçe'den kimse atamaz."

"KAYSERİSPOR, DÜNYANIN EN İYİ OTELİNDE KALSA NE OLUR?"

"Nelsson'a ilk dakikada sarı kart da verse kırmızı kart da verse fark etmezdi. Kayserispor kırmızı kart görmese ve Galatasaray iki tane kırmızı kart görse yine maçı bu şekilde alırdı. Galatasaray, 7 gün 24 saat oynasa bile Kayserispor gol atamazdı. Kayserispor, dünyanın en iyi otelinde kalsa da ne olur?"

"GİDİYOR MASTERCHEF ÇEKİYOR, GELİYOR ÜÇLÜ ÇEKİYOR

"Rashica, çok etkili bir oyuncu. Galatasaray'ın zaten ön hattı işi bitirmeye odaklı. Icardi, Arjantin'e gidiyor, Masterchef çekiyor, buraya geliyor üç tane atıp üçlü çekiyor."

"FENERBAHÇE GÖNDEREMEZDİ"

"Galatasaray, sezon başında Icardi ve Seferovic'i alsaydı ve Seferovic yine böyle kötü performans gösterseydi Fenerbahçe gönderemezdi. Çünkü Fenerbahçe reaksiyon veremiyor. Galatasaray, hemen reaksiyon veriyor. Galatasaray için olumlu bir şey. Kadroda hiçbir soru işareti bırakmıyor. Seferovic kalsaydı mutsuz olacaktı, soru işareti olacaktı. Fenerbahçe de bir sürü mutsuz futbolcu var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 22:40
YORUM EKLE