Serhat Akın: "Galatasaray özel olarak baksın, bu nasıl yapar ya? Böyle bir şey görmedim"

Galatasaray, olağanüstü bir performans sergilediği Bayern Münih maçında skor elde edemedi.

Serhat Akın: "Galatasaray özel olarak baksın, bu nasıl yapar ya? Böyle bir şey görmedim"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu. 

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK YARIDA PERİŞAN ETTİLER"

Galatasaray'ı yürekten kutlamak lazım. İlk yarıda Bayern Münih'i perişan etti. 2.14 gol beklentisi çok kolay işler değil."

"YÜREK İSTEYEN BİR ŞEY"

"Galatasaray ilk yarı her şeyi doğru yaptı. Bayern'i 'Önde basalım bitirelim' dediler, bu zaten çok yürek isteyen bir şey. Bayern Münih'i bitirme düşüncesini Okan hocai futbolculara inandırmış."

"TEK SIKINTI ZAHA VE TETE'YDİ"

"Galatasaray'ın tek sıkıntısı Tete ile Zaha, bu oyuna ayak uyduramadı. Tete, biraz denedi ama Zaha hiç yoktu. Eğer biraz sahada olsalardı ilk yarı bakşka bir hikaye olabilirdi."

"TORREIRA'DA 3 KİŞİLİK CİĞER VAR"

"Galatasaray, Torreira'ya özel olarak baksın. Onu başka bir yere koymak lazım. Icardi zaten başka bir yerde. Torreira, açık ara Galatasaray'ın en değerli oyuncusu.  Maçın adamı açık ara Torreira. İnanılmaz ya, 3 kişilik ciğer var. Ben böyle bir şey görmedim. Beke bile pres yapıyor. Beke nasıl basarsın ya? Buna ciğer dayanmaz. Başka bir seviye. Hep doğru baskı yapıyor. Rakibin direncini hep kırıyor. Bir tane ufacık adam çat çut giriyor."

"GALATASARAY, BÖYLE OYNARSA MANCHESTER'I YENER"

"Galatasaray bu şekilde oynasın, Manchester United'ı içeride yener. Manchester United maçı, Galatasaray için final maçı." 

"OKAN HOCA, ÖZEL İŞLER YAPIYOR"

"Okan hoca, beni şaşırtmıyor. Şampiyonlar Ligi'nde özel işler yapıyor. Sadece ufak bir eleştirim var. 2. golü yiyeyene kadar değişiklikte biraz geç kaldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 00:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Genç
Ömer Genç - 7 ay Önce

Kerem topa vurmayı bilse olay tamamdı...