Serkan Akcan: "Hiçbir teknik direktör, Galatasaray'dan onu gönderemez"

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Serkan Akcan: "Hiçbir teknik direktör, Galatasaray'dan onu gönderemez"

beIN SPORTS yorumcusu Serkan Akcan, Sacha Boey ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akcan’ın açıklamaları şu şekilde:

-TAHTAYA YAZILAN İLK OYUNCU-

“Sacha Boey, Süper Lig kariyerinde en çok mücadele kazandığı, çalım denediği ve attığı, rakip ceza sahasında topla buluştuğu maçını oynadı. Müthiş bir istatistik. Sacha Boey adına ilginç olan sezon başında altyapıyla idmanlara gönderilmişken, yeni sezon planlamasında olmadığı direkt yüzüne söylenmişken, oyuncunun bir mecburiyetten dolayı sezonun ilk maçı için Antalyaspor maçında apar topar takıma katılıp sahaya ilk 11 çıkması ve o gün bu gündür Sacha Boey’in neredeyse tahtaya yazılan ilk oyuncu haline gelmesi çok büyük bir başarı hikayesi.” 

-İLK 5 HAFTANIN FUTBOLCUSU-

“Çok genç bir oyuncu. Geçen sezon Rennes’den aldılar. Aslında Galatasaray onu bir proje olarak aldı. Şu anda muazzam oynuyor. İlk 5 haftanın futbolcusu desem herhalde abartmış olmam, çok insan bana katılır. Muazzam istatistikler yaptı.”

-MUAZZAM BİR PERFORMANS İZLEDİM-

“Galatasaray’ın galibiyet golünü hazırlayan pozisyonun da mimarı. O pozisyon içerisinde en kıymetli işi yaptı. O yüzden maçın adamı. Muazzam bir sağ bek performansı izledim.Sacha Boey böyle oynarken hiçbir teknik direktör onu gönderemez."” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 15:25
YORUM EKLE