Serkan Korkmaz: "Ya kardeşim Galatasaray’da daha 3., 5. maçını yapıyorsun, adam iki maçta ispatladı"

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Serkan Korkmaz: "Ya kardeşim Galatasaray’da daha 3., 5. maçını yapıyorsun, adam iki maçta ispatladı"

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz’ın açıklamaları şu şekilde:

-MERTENS, İKİ MAÇTA İSPATLADI-

“Takımın saha içi lideri Mertens. Skora tepki gösteriyor. Hakemin psikolojisini avucunun içine almayı biliyor. Sakinleştirmeyi de tansiyonu yükseltmeyi de biliyor. Sanki ofansif bir Melo izliyoruz. Ya kardeşim Galatasaray’da daha 3., 5. maçını yapıyorsun. Arda Turan’ı bir kere şöyle oynarken görmedim. Adam, Galatasaray’a emeklilik için gelmediğini iki maçta ispatladı. Kendi ceza sahasında rakibe basıyor, gidiyor, gol arıyor, penaltı yaptırıyor, kanata geliyor, içeri geliyor. Bu yaşta nasıl bir enerjisi var, anlamadım. Gerçekten enteresan bir enerjisi var. Çok farklı bir özveriyle oynuyor.”

-KEREM, ARTIK YEDEK KULÜBESİNDEDİR-

Kerem Aktürkoğlu, artık yedek kulübesindedir. Birkaç hafta yedek kulübesinde olmak ona iyi gelir. Şu anda Cristiano Ronaldo’nun yedek kulübesinde olduğu bir futbolda yaşıyoruz. Kerem Aktürkoğlu oynamak zorunda değil. İki hafta bekletirsin, kafasını toparlar, daha iyi gelir.”

-SON İZLEDİĞİM OLIVEIRA İLE ALAKASI YOKTU, BEĞENDİM-

“Galatasaray’da bir Sergio Oliveira izledik, son izlediğim Oliveira ile alakası yoktu. Adam duran topta kaçırdı, hareketli topta ayakla kaçırdı, kafayla kaçırdı ve inanılmaz paslar attı. Ben Sergio Oliveira’yı beğendim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 14:26
YORUM EKLE