Serkan Korkmaz: "Dünyada yoktur, araştırılsın, Galatasaray'a saygı duymalılar"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı elinde bulundururken sarı kırmızılı taraftarların desteğiyle sahasında bu sezon tüm lig maçlarını kazandı.

Serkan Korkmaz: "Dünyada yoktur, araştırılsın, Galatasaray'a saygı duymalılar"

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray taraftarıyla ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARINA GERÇEKTEN SAYGI DUYMALILAR"

"Galatasaray maçına her gittiğimde Galatasaray taraftarının meşakkatine olan saygım bir kat daha artıyor. Bakın, Bağdat caddesinde kafelerden çıkıp yürüyüp gidiyorsun Fenerbahçe stadyumuna, Beşiktaş'ta Dolmabahçe sarayının yanında ağaçlı yoldan gidiyorsunuz, Galatasaray taraftarına bu konuda gerçekten saygı duymalılar." 

"DÜNYADA YOKTUR, ARAŞTIRILSIN"

"Galatasaray taraftarı, tribünlerine çok zort şartlarda gidiyor ve çoluk çocukla gidiyorlar. Ya kundakta bebek vardı ya... Dünyada bu kadar kadın ve çocuğun tribünde olduğu başka tribün yoktur, araştırılsın."

"HERKES GALATASARAY'IN BİR MAÇINI GİDİP ALİ SAMİ YEN'DE İZLESİN"

"Acayip ambiyanslar gördüm; Paris, Bilbao, Partizan, Dortmund... Yurt dışında bir yarışma olsa, 'En zorlu iç saha performansı' diye, Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak tribün Galatasaray tribünüdür. 'Ölmeden önce yapılacak şeyler listesi' yapanlar varsa, hangi takımı tuttuğu önemsiz, gidip Ali Sami Yen’de Galatasaray’ın bir maçını izlemesini öneririm." dedi.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Serkan Korkmaz, yaptığı bu açıklamaların ardından eleştiri almasıyla ilgili sosyal medya hesabından ise şu cevabı verdi:

"ŞU AN TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİL"

"Galatasaray tribününe dair bir övgü yaptım, niyeyse rahatsızlık vermiş. Süper ligde oynayan oyunculara, hocalara ve hakemlere bir sorsunlar bakalım. En etkili tribün kimde? En güçlü yönetim, en muhteşem kadro, en süper taktik hangi takımda bilemem; son derece görece mevzular...  Fakat tribün konusunda durum şu an tartışmaya açık değil. Bir zamanlar (çok da uzak değil) Beşiktaş çok farklıydı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 02:12
YORUM EKLE