Nevzat Dindar: "Galatasaray 2.5 milyon Euro teklif edecek, milli arada masaya oturacaklar"

Galatasaray, sözleşme yenilemek istediği Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile yeniden pazarlık masasına oturuyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray 2.5 milyon Euro teklif edecek, milli arada masaya oturacaklar"

Galatasaray’da daha önce kendisine yapılan yeni sözleşme teklifine, “Bekleyin” diye yanıt veren ve sezon sonunda ülkesine gideceği konuşulan Fernando Muslera konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

MİLLİ ARADA MASAYA OTURUYOR

2011’den bu yana Galatasaray’ın kalesini başarıyla koruyan Uruguaylı eldiven, milli arada masaya oturabileceğini iletti. 

YENİ SÖZLEŞMEYE SICAK BAKIYOR

Ülkesinde emekli olma planı yapan Muslera’nın lig bitmeden masaya oturmayı kabul etmesi yeni sözleşmeye sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

2.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

37 yaşındaki eldivenle yapılan son sözleşmede yıllık garanti ücreti 3 milyon 750 bin Euro'dan 2.5 milyon Euroya indirilmişti. Tecrübeli eldivene, aradan 3 yıl geçmesine rağmen aynı rakamın teklif edileceği belirtildi.

AİLESİNİN URUGUAY'A GİTME SEBEBİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ

Muslera’nın ailesinin Uruguay’a gitmesi, tecrübeli kalecinin ayrılık kararı almasından kaynaklandığı iddia ediliyordu. Ancak Nando’nun eşi Patricia Callero ile çocuklarının, ülkelerine gitmesinin eğitim kaynaklı olduğu belirlendi. Çocukların eğitim için yılın belli bir dönemini ülkelerinde geçirdikleri vurgulandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 01:36
YORUM EKLE