Sinan Engin: "Galatasaray'ın yedek kulübesinden iki tane adam ver, bak o zaman nasıl oluyor"

Galatasaray, tarihin en zorlu sezonlarından birinde yine şampiyonluğa ulaşan takım oldu.

Sinan Engin: "Galatasaray'ın yedek kulübesinden iki tane adam ver, bak o zaman nasıl oluyor"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrasında yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"BİR MUCİZE OLMASI GEREKİYORDU"

"Galatasaray'ın şampiyonluğu vermesi için bir mucize olması gerekiyordu. Haftalardır aynı şeyi söylüyorduk. Ligin en zayıf rakiplerinden birisi Konyaspor karşısında Galatasaray, ezerek galip geldi. Galatasaray'ın bu ezici galibiyetleri özellikle Avrupa'da elendiklerinden sonra daha çok arttı ve Galatasaray'ın kadro kalitesinden kaynaklanıyor. Mesela Galatasaray'ın yedek kulübesinden bile Konyaspor'a iki tane adam ver, bak o zaman nasıl bir maç seyrediyoruz."

"FENERBAHÇE GOL ATAMADI"

"Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi ne olursa olsun fiyakasını bozdu ama neticede Galatasaray yine şampiyon oldu. Okan Buruk'u tebrik ediyorum. Okan Buruk, Konyaspor'a karşı bu kez temkinli çıktı. Konyaspor hiçbir türlü Galatasaray'ın üzerine gelemedi. Bu kadar zayıf Konyaspor takımına Fenerbahçe gol atamadı ve sonra da şampiyonluğu verdi. Bana göre Konyaspor'un kümede kalması bile mucize oldu."

"İSMAİL KARTAL, BAŞARISIZ DEĞİLDİR"

"99 puan toplamış hiçbir antrenör başarısız değildir. İsmail Kartal da güzel işler yapmıştır. Devam etmeli midir? Fenerbahçe camiasının kendi bileceği iştir."

"GALATASARAY'I RAMS PARK ŞAMPİYON YAPTI"

"Fenerbahçe 1 mağlubiyet almış, Galatasaray ise 2 kez mağlubiyet yaşamış ama şampiyon olmuş. Buradan şu çıkıyor. Galatasaray'ı Rams Park şampiyon yaptı. Fenerbahçe evindeki her puan kaybında büyük kırılmalar yaşadı. Kendilerine hasar verdiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 22:12
YORUM EKLE