Tolunay Kafkas: "Ben de orada 3 sene kaldım, Galatasaray'da forma giymesini istiyorum"

Galatasaray'ın genç oyuncusu Yusuf Demir ile ilgili statü ve milli takım tartışmaları sürüyor.

Tolunay Kafkas: "Ben de orada 3 sene kaldım, Galatasaray'da forma giymesini istiyorum"

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Yusuf Demir günemiyle ilgili Sports Digitale Youtube kanalında Orhan Uluca'ya açıklamalarda bulundu.

Kafkas'ın açıklamaları şu şekilde:

-YUSUF DEMİR'İN TERCİHİNE SAYGI DUYUYORUZ-

"Yusuf Demir konusu çok konuşuldu. Bizim tek isteğimiz Yusuf Demir'i milli takımıza kazandırmaktı. Ben Avusturya'da 3 sene kaldım. Hem hocalık yaptım hem de kaldım. Şartları zor bir ülkedir. Özellikle de yabancılar ve Türkler için... Biz Yusuf Demir'in tercihine son derece saygı duyuyoruz. Ben zaten Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'nda oynamasını ve Galatasaray'da forma giymesini istiyorum. Bununla ilgili en ufak sorun yok. Yusuf, o dönem orayı seçmiş olabilir, bunda hiçbir sıkıntı yok."

-BU KONU BİZİ AŞTI-

"Biz suçlu aramaktan ziyade Yusuf Demir'i bugün Türk Milli Takımı'nda ya da Galatasaray'da bu statüde nasıl oynatırıza bakmak lazım. Bu konu da bizi aşıyor, bizi aştı. Federasyon başkanımız ile Dursun başkan arasına girmem. Keşke bir yol bulunsa."

-İHMAL EDİLEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEK SON DERECE YANLIŞ-

"Herkes Yusuf'un Türk olarak Galatasaray'da oynamasını ve uygun görülürse milli takımlarımızda oynamasını ister. Böyle bir oyuncuyu kim kaybetmek ister? Böyle bir oyuncunun ihmal edilebileceğini düşünmek bile bana göre son derece yanlış bir şey." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 00:23
YORUM EKLE