Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da kıyaslamak saygısızlık olur ama bakış açısı değişmiş, hiç paniklemiyor"

Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da kıyaslamak saygısızlık olur ama bakış açısı değişmiş, hiç paniklemiyor"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HER OYUNCU ZEVK ALDI"

"Kazanma isteğinin ön planda olmasıyla zor olan deplasmanı ilk yarıda 3 golle kolaya çeviren bir Galatasaray vardı. Her oynayan oyuncuya 'Oynadığınız oyundan çok zevk aldınız mı?' diye sorsanız hepsi de aldık diyecektir."

"GALATASARAY'IN SOL TARAFINDAN ARTIK PROBLEM OLMAYACAKMIŞ GİBİ"

"Direklerin adamı Sergio Oliveira geri döndü, yine direğe vurdu. Derrick Köhn ile ilgili konuşursak sanki Galatasaray'ın sol tarafında artık problem olmayacakmış gibi duruyor. Oyun içindeki defansif özelliği ve hücuma destekleri iyiydi."

"KARŞILAŞTIRMAK SAYGISIZLIK OLUR"

"Berkan Kutlu'nun görevini yaptığını düşünüyorum. Çok fazla sırıtmadığı ortamda mücadele ederek o bölgeyi kapattığını düşünüyorum. Çok fazla süsleyen değil, daha fazla basit oynayan Berkan var. Torreira ile ikisini karşılaştırmak saygısızlık olur. İyi niyetinden hiçbir Galatasaray taraftarı şüphe duymaz. Genoa'da bakış açısı değişmiş. Hiç paniklemiyor."

"GALATASARAY, RAKİBİ ISIRIYOR"

"Galatasaray çok istiyor, rakibi ısırıyor. Maçı kazanmak istediğini daha maçın başında rakibine belli ediyor. Sezon başından beri istek devam ediyor."

"MERTENS, TAKIMI YÖNETİYOR"

"Mertens, tüm takımı resmen yönetiyor. Art arda maçlar oynaması bu yaşına rağmen etkilemiyor. Hocanın her zaman en başa koyduğu isimlerden biri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs'li
Gs'li - 2 ay Önce

Takım iyi olduğu için Berkan kutlu sırıtmıyor. Galatasaray'ın topçusu değil

F.a
F.a - 2 ay Önce

Berkan,ı beğenmiyen futbolu bilmiyordur.Bu şekilde yorum yapanlar GS,ye zarar veriyorlar.Oyuncuların üzerinde olumsuz baskı oluşturuyorlar.