Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da olmuyor, söylenecek bir şey kalmadı, şansları kullanamadı"

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanından 1-0 galibiyetle ayrılarak serisini sürdürdü.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da olmuyor, söylenecek bir şey kalmadı, şansları kullanamadı"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY YORGUNDU"

"Galatasaray adına maçın genelini birinci sıraya 'yorgunluk' olarak adlandırabiliriz. Bu da gayet normal. Hafta arasında oynanan yüksek performansın karşılığı yorgunluk olarak da karşınıza çıkabileceğini dile getirdik."

"OLIVEIRA, GAYET İYİ İŞLER YAPTI"

"Uzun süre forma giyemeyen oyunculardan girdikleri anda bir performans ortaya koymasını beklerim. Bugün Sergio Oliveira'dan olduğu gibi. Gayet iyi işler yaptı."

"İKİ TANE İYİ OYNAYAN İSİM VARDI"

"Galatasaray'ın oyun içinde iki tane iyi oynayan oyuncusu vardı. Torreira ve Sanchez. Vazgeçilmez iki oyuncu diyebilirim. Zor olan bir deplasman, hafta arasındaki performans, bazen iyi oyun, bazen de iyi oyunun karşılığını alamadığı dakikalarda kazanıyor olmak tecrübeyle birleştiğinde Galatasaray adına zor deplasmandan 3 puanla döndüğünü gösterir."

"BOEY, PERFORMANSINA DEĞER KATIYOR"

"Sacha Boey, ilk yarıda öndeki üçlü hücum oyuncusu kadar hücumda topla buluşmuş. Sacha Boey için ne kadar da iyi örnek bu. Performansına değer katıyor."

"GALATASARAY, MİNİMUM HASARLA BURAYA GELDİ"

"Zorluk derecesi yüksek maçlardan sonra deplasman maçlarının negatifliği olabilir. Oyuncu psikolojisi çok çabuk etkilenir. Bu oyuncular şu süreci kötü atlattı diyemem. Oynadığı maçlara bakıyorum. Manchester United'ı yendin, Bayern Münih ile oynadın. Kopenhag, Trabzonspor, Beşiktaş. Hepsi zorlu maç. Minimum hasarla buraya geldi. Saha içinde fiziksel anlamda Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'nın yorgunlukları bariz şekilde görüldüğü gerçek."

"PROBLEM ANGELINO'DAN KAYNAKLI"

"Bu takımın sol bekinde Angelino var. Bu kadar şans gelip de bu şansı doğru bir şekilde değerlendiremiyorsan problemin senden kaynaklandığını söylerim. Abdülkerim Bardakcı sol bekte oynamaya başladı. Bunun yorumlanacak bir tarafı kalmadı. Hocanın da eli daralmaya başladı. Kazımcan Karataş desen çocuğu koydun, hata yaptı, golü yedin eleştiri oldu, değiştirdin. Angelino zaten kötü. Angelino ile o bölge olmuyor ."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 12:53
YORUM EKLE