Tümer Metin: "Adam, Mertens'i fırçaladı, şu an mutsuz, oyundan çıkarıp ne diyeceksin?"

Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir karşısında 2-0'lık galibiyet aldı.

Tümer Metin: "Adam, Mertens'i fırçaladı, şu an mutsuz, oyundan çıkarıp ne diyeceksin?"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekikde:

"GALATASARAY, BU LİGİN NADAL'I"

"Galatasaray bu ligi Nadal'ı gibi. Top tam dışarı çıkacak Davinson bir hamleyle içeri kazandırıyor, Barış Alper Yılmaz öldü denen pozisyonda sinekten yağı çıkarıp fileleri buluyor. Galatasaray, çok istiyor. Nadal da kendi oyununu öyle tarif eder. Nadal, 'Çıkmayacak topları çıkararak oradan kendime avantaj sağladım. Federer öyle değildir. Federer bakar, matematiğini yapmıştır, topa uzanmaz bile. O bir tenis Tanrısı.' der. Galatasaray, şu an ligin Nadal'ı gibi oynuyor ve skoru alan kadar her topa istekli. Galatasaray'da işler iyi gidiyor." 

"ICARDI, PATLAYICI KUVVETTE DEĞİL GİBİ"

"Icardi, 8 hafta öncesi gibi değil. Şu anda fark yaratmıyor. Icardi'de neyin eksik olduğunu söyleyeyim. Stoperler çok yakın oynamaya başladı ve bir tık güçsüz gibi ya da güçlüsündür ama patlamamışsındır. Sanki öyle. Kafasında kale var, sürekli arıyor ama sanki eskiden çıkan o patlayıcı kuvvette değil gibi."

"ADAM, MERTENS'İ FIRÇALADI"

"Icardi'ye dokunamazsın, oyundan çıkaramazsın, yapamazsın, sebebi yok. Adam oyundan çıkmıyor. Adam, maçın yıldızlarından biri Mertens'i fırçaladı. 'Önümdeki topu alıyorsun, bırak vuracağım' diye... Bu oyuncuyu bir şey olmadan oyundan çıkaramazsın. Icardi'yi oyundan çıkarıp ne diyeceskin? Adam mutsuz, o yüzden oyundan çıkaramazsın. Çünkü Icardi, gol atamadığı için mutsuz. Santrforların böyle bir huyu var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 13:47
YORUM EKLE