Tümer Metin: "Bunu yapsın, benim canımı yesin, Galatasaray'ın büyük kalitesi, keyifle izliyorum"

Galatasaray'da gözler Alanyaspor maçı Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United karşılaşmasına çevrildi. 

Tümer Metin: "Bunu yapsın, benim canımı yesin, Galatasaray'ın büyük kalitesi, keyifle izliyorum"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON OYNAMAZSA HİÇ ŞAŞIRMAM"

"Bunca zaman oynamamış oyuncuyu içeri atmak çok kolay değil. Manchester United maçında Nelsson oynamayıp Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı oynarsa hiç şaşırmam. Nelsson'un yaklaşımı da önemli. Antranman performansı ne, hal, hareket, tavır, edası ne? Okan hocanın nasıl bir dğeerlendirme yaptığını bilmiyoruz. Alanyaspor maçını Kaan Ayhan ve Nelsson'la da rahat rahat geçebilirdin, Davinson Sanchez için de böyle bir risk alınmamış olurdu. Bunları düşünebiliyoruz ama kararı teknik adam veriyor. Ben yine de Manchester United maçına Nelsson ile başlamayacağını düşünüyorum."

"HİÇBİRİMİZ NDOMBELE'Yİ KONUŞMADIK"

"Galatasaray, 4 farklı bir galibiyet aldı ama hiçbirimiz Ndombele'yi konuşmadık. Ne oyuna, ne takıma, ne kendine hiçbir katkısı olmayan çok gösterişsiz bir durum."

"ICARDI, ÇOK BÜYÜK BİR KALİTE"

"Icardi, takımı baskıdan çıkarıyor. Bunu yapan santrfor benim canımı yiyebilir. Ondan sonra gitsin, önde istediği her şeyi yapsın. Icardi, büyük kalite. Fenomenliği falan geçtim, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanma yolunda çok önemli bir yol kat ettiğini düşünüyorum. Icardi'yi çok keyif alarak izliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023, 09:23
YORUM EKLE