Tümer Metin: "Galatasaray'da ikisinin katkı verdiği maç sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyor"

Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor'u mağlup ederek Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini korudu.

Tümer Metin: "Galatasaray'da ikisinin katkı verdiği maç sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyor"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"BAŞROL OYUNCULARI SAHNEDE"

"Galatasaray, öyle bir kadro mühendisliğine sahip ki ilk 30 dakikada tamam denilecek bir futbol oynadı ama sonrasında iyi oynamadı. Yine Muslera ve Icardi, sahneye çıkıyor. Başrol oyuncuları sahnede ama takımı bu düzlükte yardım etmesi gereken oyuncuşar yok."

"ZIYECH VE ZAHA HİÇBİR ŞEY YAPMADI"

"Ziyech ve Zaha ile başladı. Siz çok büyük bir kariyere sahipsiniz ama bu yolcukukta hiçbir şey yapmadınız. İkinizin katkı verdiği maç sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyor. Bu maçta da bir şey yapmadılar." 

"TORREIRA VE KEREM DEMİRBAY'I BEĞENDİM"

"Torreira ve Kerem Demribay'ı beğendim. Ziyech'ten kaynaklı onun tarafından çok atak yemelerine rağmen Barış Alper Yılmaz'ı çok diri buldum. Ziyech hiç kovalamadı, o yüzden sağ kanattan çok açık verdiler."

"MUSLERA DOĞRU SÖYLEMİŞ"

"Muslera, doğru söylemiş. Volkan Demirel, adamın dibidir ama aynı şeyi Muslera için de söyleriz. O kadar iki büyük bir figür ki bu fotoğrafı vermek her babayiğidin harcı değildir. Bundan ders almaları lazım. İkisine de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 14:33
YORUM EKLE