Tümer Metin: "Galatasaraylılar kusura bakmasın, yolu açık olsun, yürüsün gitsin"

Galatasaray'da Konyaspor maçına iki golle damga vuran isim Abdülkerim Bardakcı oldu.

Tümer Metin: "Galatasaraylılar kusura bakmasın, yolu açık olsun, yürüsün gitsin"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA, DOĞRU BİR SINAV VERİYOR"

"Okan Hoca çok üstüne koyarak, maçın anlarını doğru oynayarak zor bir haftayı kayıpsız geçti. 3-0 net bir skor. Konyaspor maçında 4-4-2'ye döndüğü anlar var, doğru oyuncu tercihleri yaptığı anlar var, oyunun temposunu doğru ayarladığı anlar var, maçın gidişatına göre hamle var. Okan hoca doğru sınav veriyor."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, 100 YILLIK BİR FUTBOLCU GİBİ"

"Abdülkerim Bardakcı, 5-10 yıllık değil, 100 yıllık bir futbolcu gibi oynuyor. Tabii ki takım kaptanı olarak geldi ama büyük camia başka bir şeydir ve çok da kolay değildir. Bir evrim geçirdi. Konyaspor'ad da fena değildi, potansiyelli oyuncuydu. Alışı, verişi, saha içi duruşu, oyun bilgisi, tecrüvesi... Bir lider gibi oynuyor. Abdülkerim Bardakcı, tam bir lider gibi oyuncu."

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDAN SORNA ZOR TUTARSIN"

"Muhtemelen Avrupa Şampiyonası'ndan sonra zor tutarsın. Galatasaraylılar kusura bakmasın. Yolu açık olsun, yürüsün gitsin. Milli takımımız için de çok büyük bir kazanç. Kırılabilecek bir olayı da alattı. Kırmızı kart gördü, basit bir hatadan gol yedirdi ama oraları da geçti. Bu donanımının olduğunu gösteriyor, hazır olduğunu gösteriyor. Bunlar yoldaki ufak tefek kazalar deyip aştı."

"KEREM'İN ÜZERİNE ÇOK FAZLA GİDİYORLAR"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun sorunu teknik değil, psikolojik. Orada topu Halil Dervişoğlu'nun önüne bırakacaktı. Kerem gol yaparak o döngüyü kırmak istedi. Taraftar da çok fazla üzerine gidiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Analiz
Analiz - 4 ay Önce

Galatasaray her maçta en az 12 kişi sahada mücadele ediyor rakipleri ne yapsın

İbrahim
İbrahim - 4 ay Önce

Analiz kişi saçmalardan bir demet sunmuş