Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da çok beğendim, hiç sırıtmadı, tebrik etmek lazım"

Galatasaray, Süper Lig'de Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken zirve yarışını sürdürdü.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da çok beğendim, hiç sırıtmadı, tebrik etmek lazım"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın performansını değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI ROLÜ BEKLEMEMEK LAZIM"

"Maç 3-0 ama onun öncesinde bir ara oyun sıkıştı. Taraftar da biraz gerildi. Icardi, bağlantı oyuncusu olarak çok değerli. Topuk sakatlığı onu çok etkiledi, şimdi yüzünde de problem var. Halil Dervişoğlu'ndan Icardi rolünü oynamayı beklememek lazım. Konyaspor kapanmış, araları kapatmış, sırtı dönük bir Halil Dervişoğlu görmemiz pek mümkün değil. Bu oyunun tıkanmasını etkiledi."

"ICARDI OLMAYINCA ÇİZGİYE İNMELERİ GEREKİYOR"

"Icardi merkezde olduğu zaman Galatasaray, iki bekini çizgiye bastırıyor, iki ön kanat oyuncusu da içe kıvrılıyor. Çünkü Icardi orada çok iyi bir bağlantı oyuncusu. Icardi'yi çıkardığı zaman Galatasaray'ın daha çok çizgiye inmesi gerekiyor. Halil, Icardi'nin verdiği ekstra katkıyı veremedi."

"TORREIRA KADAR YAPMALARI BEKLENEMEZ"

"Kerem Demirbay ve Ndombele kötü oynamadı ama Torreira, çok hızlı atak yönünü değiştirebiliyor. Ndombele ve Kerem'den bu kadarı beklenemez. Burada da biraz eksilme oldu."

"KAAN AYHAN, TAM JOKER ADAM"

"Kaan Ayhan'ı çok beğendim. Şampiyonlar Ligi standardında defansif orta saha oynuyor. Baskı oyununun sağ bekini oynadı. Stoper oynadı. Çok kullanışlı bir oyuncu. Tebrik etmek lazım. Milli takımda zaman zaman eleştiriyorduk ama tam joker adam. Abdülkerim Bardakcı 2 gol atmasa maçın oyuncusu Kaan Ayhan seçilirdi, hiç sırıtmadı."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 09:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 4 ay Önce

Halil dervisoglu bakambuya bin ceker.zaman gosterecek insAllah

Ahmettooal
Ahmettooal - 4 ay Önce

Kaan Ayhan devamlılığı olan çok profosyonel bı futbolcu .bu tür futbolcular bian parlayıp sönen yildizlardan daha etkili olur. Galatasaray'ın sunan en büyük sorunu rakibe ayak uydurmak o yüzden kendi oyunnakiciligini kullanamıyor..beklenen oyunda rakip savunmayı çabuk dolduruyor dolayısıyla gol problemi yaşanıyor..