İlker Yağcıoğlu: "Ben de ilk etapta çok bocalamıştım, Galatasaray adına sevindirici"

Galatasaray, Süper Lig'de Konyaspor'u sahasında 3-0 mağlup etti.

İlker Yağcıoğlu: "Ben de ilk etapta çok bocalamıştım, Galatasaray adına sevindirici"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TAMAMEN GALATASARAY DOMİNE ETTİ"

"Gol geciktikçe oyuncuların üzerindeki o baskıyı hissettik. Yavaş yavaş ligde bayır aşağı inmeye başlıyoruz. Oyuna bakıyorum, tamamen Galatasaray'ın domine ettiği bir maçtı. Konyaspor, ikinci yarıda biraz gelmeye çalıştı."

"30 TANE ŞUT ÇEKMİŞMLER"

"32 kez rakip ceza sahasına gitmiş, 30 tane şut çekmiş takım... Rakibin genç kalecisi ne kadar iyi oynarsa oynasın o golü yiyorsunuz. Konyaspor kalecisi Deniz Ertaş'ı tebrik ediyorum, müthiş oynadı."

"BEN DE İLK ETAPTA ÇOK BOCALAMIŞTIM"

"İki bekin çok oyuna katılmamasından dolayı biraz tutukluk vardı. İki oyuncunun da orijinal mevkisi değil tabii, o yüzden doğal. Ben de yıllarca önde oynayıp sağ beke geçtim, ilk etapta çok bocalamıştım."

"GALATASARAY ADINA SEVİNDİRİCİ"

"Önde baskı yapacak Icardi yok, orta sahada Torreira yok. Galatasaray'ın böyle bir geceden 3 puanla çıkması onlar adına sevindirici. Ligdeki yarış kıyasıya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Evet ya İlker tam bir bela idin Aydın'da oynarken.. Aydınspor bir maçta 6 diğer maçta 7 olmak üzere 2 maçta 13 gol atmıştı FB'ye .. çok iyi hatırlıyorum ve gollerin çoğu da santrafor İlker'den gelmişti.. FB baktı ki olmuyor, bu başa bela iğnecisini(!) Aydın'dan aldı.. ama daha sonra yazık oldu tabi.. çünkü öyle bir santraforu FB'de bek oynatmaya başladılar..Herhalde FB'ye yağdırdığın gollerin cezası olsa gerek