Ümit Karan: "İlk başta 'Galatasaray'da olmaz' dedik, şimdi kimse Türkiye'de tutamayabilir"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı kayıpsız kapattı ve Konyaspor'u 3 golle geçti.

Ümit Karan: "İlk başta 'Galatasaray'da olmaz' dedik, şimdi kimse Türkiye'de tutamayabilir"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ABDÜLKERİM, ICARDI'Yİ ARATMADI"

"Abdülkerim Bardakcı, Icardi'yi aratmadı. Müthiş bir vuruş, tam santrafor vuruşu yaptı. İlk yarıda hakikaten üstün oynayan bir Galatasaray vardı, Konyaspor'a hiç pozisyon vermedi."

"NE GÜZEL OYNADI ÇOCUK"

"Genç kaleci Deniz'i tebrik etmek istiyorum. Geleceği çok umut vadeden bir kaleci gibi gözüküyor. Bize işte bunlarla gelin! Bakın Galatasaray'a karşı Konyaspor oynattı. Ne güzel de oynadı çocuk."

"HALİL DERVİŞOĞLU FORMAYI KAZANMADI, FORMA GELDİ"

"Halil Dervişoğlu'nun çok çalışması lazım. Formayı almak bu kadar kolay değil. Icardi yok, Bakambu milli takıma gitti. Sen formayı kazanmadın, forma sana geldi. En iyi şekilde değerlendireceksin. Bu forma herkese nasip olmaz."

"KİMSE TÜRKİYE'DE TUTAMAYABİLİR"

"Abdülkerim, milli takımın en büyük kozu olacak. Allah sakatlık vermesin, Avrupa Şampiyonası'nda bir turnuva oynar bu çocuk, kimse Türkiye'de tutamayabilir."

"İLK BAŞTA 'GALATASARAY'DA OLMAZ' DEDİK"

"Muazzam bir başarısı var. Kendini geliştirdi, çalıştırdı. İlk başta 'Galatasaray'ın stoperi olmaz' dedik, inatlaştı, 'Yapacağım' dedi, başardı ve şu anda milli takımın bir numaralı stoperi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 13:08
YORUM EKLE