Uğur Karakullukçu: "Bu çocuk, Galatasaray'da 209 bin Euro kazanıyor, 12 dakikada senden daha çok katkı verdi, insaf ya"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı büyük tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "Bu çocuk, Galatasaray'da 209 bin Euro kazanıyor, 12 dakikada senden daha çok katkı verdi, insaf ya"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EYÜP AYDIN 12 DAKİKADA NDOMBELE'DEN FAZLA KATKI VERDİ"

"Garibim Eyüp Aydın'ın Galatasaray kariyeri uzatmalarla berabere 12 dakika. Eyüp Aydın, 12 dakikada Ndombele'nin yakın dönemde verdiği katkıdan fazlasını verdi. Giriyor, şutu var, hareketli, duran topu var, bir katkı veriyor."

"6 AYDIR OYNAMAMIŞ ÇOCUK SENDEN İYİYSE YETER ARTIK"

"Bu çocuk, 209 bin Euro kazanıyor. İnsaf ya! Senin maaşının küsüratını alan 6 aydır oynamamış olan çocuk senden iyiyse yeter artık bu kadar da değil. Hala 'Ndombele iyi yürüyor, yanına verebiliyor' deniyor. Bir tane ikili mücadeleye gireceksin. Bu kadar basit."

"BABEL, ZAHA'DAN DAHA FAZLA KATKI VERİYORDU"

"Wilfried Zaha'ya bakıyorum, Gerson Rodrigues'ten ne farkı var? Biri bana açıklasın. Hatta Gerson Rodrigues, daha iyi çalım atıyor. Burak Kapacak, geriden gelip Zaha'dan kayarak topu alıyor ki savunmacı bile değil. 34 yaşındaki Babel, Zaha'dan daha fazla katkı veriyordu ve bu takımda Babel daha iyi oynardı."

"MAAŞLARI 20 MİLYON EURO EDİYOR, AYIP YA"

"Zaha, Tete, Ndombele, Galatasaray'ı rehabilitasyon merkezi gibi kullanıyor. Bunların maaşları 20 milyon Euro ediyor, ayıp ya." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 19:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerem ziya esen
Kerem ziya esen - 4 ay Önce

Adam haklı beyler adamların sportif olarak katkısı küçük açtıkları mali delik çok büyük bu sezon sonu olumsuz bir durumda finansal olarak top atar takım etkisi önümüzdeki sezonlarada yansır

Hasan
Hasan - 4 ay Önce

N'Dombele kaç maç oynadıda eleştiriyorsunuz!Okan Buruk taraftar Vecino' yu aldırmadı diye N'Dombele'yi harcıyor!Her maçda 15dk, yarım saat oynatsaydı , N'Dombele bu takımın lokomotfi olurdu.Bu kininin bedelini, yine kendisi ödeyecek#

Gs
Gs - 4 ay Önce

Okan hoca Eyüp Aydını kulübede çürütmez inşAllah

Ahmettopal
Ahmettopal - 4 ay Önce

İşte bu saçma sapan yorumcular yüzünden Galatasaray takımında birlik beraberlik saglanamiyor.. yorum yapacaksan teknik analiz yap oara konismak ne derece doğru ..kiminiz kilosuna deginin kiminiz sandivicinebunkar bitti simdi kimin ne kaznadigina