Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da kalma ihtimali yok, tamamen koptu"

Galatasaray, Süper Lig’in 33. Haftasında Nef Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti. Uğur Karakullukçu, açıklamalar yaptı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da kalma ihtimali yok, tamamen koptu"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

-TAHMİN EDİYORDUM-

"Maç başladığında Galatasaray'ın üretemeyeceğini tahmin ediyordum. Skor yorumculuğu yapmak istemiyorum ama Pulgar, Taylan, Berkan orta sahası yapmak ne kadar akıllıca?"

-GELECEK SEZON OYNATAMAZSIN-

"Şu an altyapı oyuncularını oynatmıyorsan gelecek sezon oynatamazsın hoca. Kalan 4-5 maçta Galatasaray'ın bir zahmet bazı oyunculara şans vermesi gerekiyor. Galatasaray için bu sezon bitti. Bu takımda artık gelecek sezona miras kalacak oyuncuları görmemiz lazım. Babel 1.5 ay sonra yok. Artık geleceği düşünmeniz gerekiyor. Dışarıda kalan oyunculara da 'Biz sizinle kazanamayız.' mesajı veriyorsunuz."

MOSTAFA MOHAMED SORUNU

"Mostafa Mohamed'in gözde olmamasının sebebi, kulübe ters gelen bir menajerle çalışması."

-DERS ÇIKARMASI GEREKİYOR-

"Levent Nazifoğlu mu Cenk Ergün mü seçimi olacaksa, Cenk Ergün. Cenk Ergün'ün de hataları vardı, ders çıkarması gerekiyor. Sözleşmelerde daha ketum davranması gerekiyor. Çok maaş veriyor. Pazarlıkta oyuncu menajerinin istediği ilk parayı kabul eden yönetici olmamalı."

GALATASARAY'DAN TAMAMEN KOPTU-

"Halil'in Galatasaray'da kalma ihtimali gün geçtikçe azalıyor. Belki de gerçekten tamamen koptu. Halil, zaten kiralık. Kalma ihtimali varsa bu maçta oynaması mükemmel tervih ama yoksa da kötü bir tercih."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2022, 00:58
YORUM EKLE