Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'dan çıktı, 5-10 milyon Euro'dan söz ediliyor"

Lider Galatasaray, Süper Lig'de 20 maçlık yenilmezlik serisine ulaşırken yoluna devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'dan çıktı, 5-10 milyon Euro'dan söz ediliyor"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamalrı şu şekilde:

"ZOR BÖLÜM GERİDE KALDI"

"Galatasaray için fikstürün zor bölümü geride kaldı. Beşiktaş ve Alanyaspor maçı kritik bir virajdı. Bunlar puan kaybı olabilecek maçlardı. Galatasaray, bu maçlarda parça parça kötü oynadı ama zor gol yiyorlar. Takım savunması çok başarılı."

"Pendikspor, Fenerbahçe karşısında yaptığı gibi yüksek direnç ortaya koyacak ama Galatasaray'ın mevcut formu ve futbolu, Pendikspor'a karşı üstün gelecektir. Galatasaraylı oyuncular belki karşılaşmanın ilk bölümünde zorlanabilirler ama daha sonra kilit açılır."

"ERENCAN YARDIMCI İÇİN 5-10 MİLYON EURO'DAN BAHSEDİLİYOR"

"Thiam, Umut Nayir ve Erencan Yardımcı gibi önemli silahları var. Özellikle Erencan Yardımcı için 5-10 milyon Euro'dan söz ediliyor. Galatasaray altyapısından çıktı. Bunların hepsi hücumcu. Pendikspor'un hücum tarafı iyi ama defansif yönü zayıf. Bu maçı kaybetseler de ligde kalma ihtimalleri çok düşük değil. Kalan haftalarda galibiyet serisi yapabilirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 22:31
YORUM EKLE