Uğur Meleke: "Beşiktaş'ta maça çıkmadı, Galatasaray'da bir daha formayı geri alamazsın, sezonun yıldızı oynayamıyor"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi gol rekorlarını kırmaya doğru giderken Pendikspor karşısında 4-1'lik rahat bir galibiyet alındı.

Uğur Meleke: "Beşiktaş'ta maça çıkmadı, Galatasaray'da bir daha formayı geri alamazsın, sezonun yıldızı oynayamıyor"

beIN SPORTS yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Meleke'nin açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, HAGI VE ALEX GİBİ BİR İSTATİSTİĞE DOĞRU GİDİYOR"

"Icardi, iki sezonda toplam 67 maçta 70 gole katkı yapmış. Hagi ilk iki sezon 51 gol katkısı yapmış. Icardi'nin 3 yıl daha kontratı var ve bir de enerjisini ekonomik kullanmasını biliyor. 3 yıllık kontratını tamamlarsa Hagi ve Alex gibi bir istatistiğe doğru gidiyor. 70 gol katkısı ekstra bir istatistik. Galatsaray'da 3 yıl daha kalırsa Hagi ve Alex'in yanına Icardi'yi de yazarız."

"GALATASARAY'DA BİR DAHA FORMAYI ALAMAZSIN"

"Umut Meraş'ın çocuğu oldu, son anda Beşiktaş'ta maça çıkmadı. Galatasaray'da 'Gideyim, eşimin yanında olayım' diyemezsin, bir daha formayı geri alamazsın. öyle bir rekabet var."

"SANCHEZ SEZONUN YILDIZI AMA FORMAYI KAPTIRDI"

"Davinson Sanchez sezonun yıldızı ve ufak bir sakatlıkta formayı bir kaptırdı, bir daha geri alamıyor. çünkü Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı, şahane oynuyor."

"ZAHA'YI OYUNA SOKAMADI"

"Okan Buruk, 5 oyuncu değişikliği yaptı, Zaha'yı oyuna sokamadı. Sonradan girenlerden Berkan Kutlu asist yaptı, Vinicius penaltı kazandırdı, Kerem Aktürkoğlu gol attı. Galatasaray'ın kalan 5 haftadaki en büyük avantajı herhalde kadro genişliği, kadro rekabeti ve Okan Buruk'un yarattığı adalet duygusu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 20:26
YORUM EKLE