Ümit Karan: "Galatasaray'dan hemen göndersinler, yerine iyi bir..."

Galatasaray, Kopenhag mağlubiyeti sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Ümit Karan: "Galatasaray'dan hemen göndersinler, yerine iyi bir..."

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamalar şu şekilde:

"BU KADROYLA FİNALE KADAR GİDEBİLİRİZ"

"Bir gün Kopenhag'da final yaptık, bir gün de Kopenhag'da başlangıç yapıyoruz diye düşünüyorum. Galatasaray için hayırlısı olsun. Hedef Şampiyonlar Ligi'ydi ama UEFA Avrupa Ligi de muazzam bir yoldur. Daha önce yaşadık bu yolu. Bu kadroyla finale kadar gidebileceğimizi düşünüyorum."

"OKAN HOCA, HATALARINDAN DERS ALACAKTIR"

"Elinden Bayern Münih gibi bir takım kaçtı, puanlar kaçtı. Ah, vahla olmaz. Önümüze bakacağız. Bundan sonraki hedefin Dublin olacak. Okan Hoca da hatalarından ders alacaktır. 

"ANGELINO VE TETE'Yİ GÖNDER"

"Transfer sezonu başlıyor. Bana göre Angelino'yu göndereceksin. Bir tane sol bek almak zorundasın. Tete'yi gönder. İyi bir 10 numara bulman gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 03:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necat zengin
Necat zengin - 5 ay Önce

Tete cimbomun oyuncusu deyil gitmeli angelinio ondembele gitmeli iyi bir on numara iyi bir solbek sağ kanat oyuncusu alındığı taktirde Türkiye ve Avrupa şampiyonu oluruz Okan hocada yanına yabancı bir yardımcı alması lazım.

Aslan
Aslan - 5 ay Önce

Önce zahadan kurtulmaları gerek bu adam takımın dengesini bozuyor

Alicik
Alicik - 5 ay Önce

Zaha devamlı düşüyor yere zaha düzelecek diye bekle şampiyon lar.ligide gitti lign ilk yarısı bitti zaha başta iyi oynamayan çok Okan hoca Kopenhag gı geçemedik 200 mlyn euro olan takım yerlerde sürünüyor dünyanın parasını alıyor lar yan gelp yat Okan hoca uefada final diyor birde yok canım oynamayan futbolculara bak nedeolsa dünyanın en fazla parasını alan Galatasaray da ama oynamıyor lar