Ümit Karan: "Galatasaray maçları için hakemlere mesaj gitti, futbolcular gözünü her daim açmalı"

Galatasaray ile ilgili yapılan masa başı operasyonlarının ardı arkası kesilmiyor.

Ümit Karan: "Galatasaray maçları için hakemlere mesaj gitti, futbolcular gözünü her daim açmalı"

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki durdurulamaz ilerleyişi Fenerbahçe cephesinin algı operasyonları yapmasına neden oluyor.

Saha içi rakabeti sürekli saha dışına çeken Fenerbahçe, hakemlere de büyükm baskı uygulamaya başladı.

Futbol yorumcusu Ümit Karan, GSTV'de yaşanan gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN ÖNÜNE TAŞ KOYACAKLAR"

"Tartışmaya açık olan bir pozisyondan bahsediyoruz ki bana göre Tete'nin pozisyonu %100 penaltı. Bu görüntüyü yayınlatarak öyle bir duruma getirdiler ki bundan sonraki hakemlere de 'Galatasaray maçlarındaki pozisyonlarda daha dikkatli olun' şeklinde mesaj gitti. Kimse rakibin boş beleş penaltılarını konuşmuyor. Galatasaray'ın önüne taş koyacaklar. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular gözünü her daim açmalı."

"GALATASARAY'I KİMSE ENGELLEYEMEZ"

"Takım iyi olduktan sonra kalan 8 haftada Galatasaray'ı kimse engelleyemez. Rams Park'taki derbi öncesi veya derbide şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

"FENERBAHÇE MİTİNG YAPIYOR"

"Fenerbahçe kongre değil, miting yapıyor. Bunların hepsi bir baskı yönetimi, bir şekilde TFF'ye baskı yapıyorlar. Bak ne oldu? Aziz Yıldırım katılmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 09:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 4 hafta Önce

Aslında tam da bunu diyeceklerdi ama videonun tamamı yayınlanınca asıl mağdurun GS olduğu , Son saniyedeki HISSİYATIMSI penaltıyla fenere iki puan hediye edildiği ortaya çıktı...bizim üzerimizden algı yapmak istediler ama bomba ellerinde patladı...biz son saniyede uydurma penaltilar kazanmadık...şu anda en az 10-12 puan önde olmalıydık....vardaki havucla beslenen bahce tavşanlari feneri ite kaka yarisın icinde tuttu...biz çıkip çatır çatır oynayıp kazanmak zorundayız...saha dışı ve saha içi operasyonları da yenmek zorundayız....kursağımızda haram puanlarla yok...