Ümit Karan: "Hiç mi ayakta duramazsın? Galatasaray forması bu kadar kolay değil"

Galatasaray, Sivas'ta skandal hakem kararlarının verildiği maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Ümit Karan: "Hiç mi ayakta duramazsın? Galatasaray forması bu kadar kolay değil"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Sivasspor - Galatasaray maçının ardından çarpıcı yorumlarda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN EN KÖTÜ HAKEMİ"

"Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Yazıklar olsun, yazık günah. Zorbay Küçük, Türkiye'nin en kötü hakemi. Tartışamaya açık bir konu değil. Bir maçın kaderiyle bu kadar oynayabilirsin."

"HALİL DERVİŞOĞLU'NA BU ŞANS BİR DAHA GELMEZ"

"Halil Dervişoğlu, hiç mi ayakta duramazsın, hiç mi top tutamazsın, hiç mi top saklamazsın, hiç mi oynatmazsın? Oynayamıyorsan, stoperleri çıkartma, baskıya git. Kusura bakma Halil bu forma bu kadar kolay değil. Bu şansı ikinci kez yakalıyorsun, kaçırma bu şansı. Bu şans bir daha gelmez."

"GALATASARAY, İLK YARI ÜSTÜN OYNADI"

"Galatasaray ilk yarı üstün oynadı, Sivasspor ne yaptı? Bir puanı aldı, galibiyete oynamadılar. 5-3-2 oynadılar ilk yarı. Uzun toplarla Koita'yı buluşturmaya çalışıyorlar. Eskiden Mehmet Yıldız vardı Sivasspor'da, topu saklardı, bir şeyler yapardı. O oyun sistemiyle devam ediyorlar."

"SANCHEZ, DEMEK Kİ SAKATSIN"

"Davinson Sanchez 'Hocaya sorun' diyorsun ertesi gün idmana çıkmıyorsun! Demek ki sakatsın, seni oynatmama sebebi bu. Hiçbir futbolcu Galatasaray'ın formasının üstüne çıkamaz. Düşünsene ben Fatih Hoca'ya 'Git Fatih Hoca'ya sor' diyeceğim."

"ICARDI BİR GÜN PLAJDA , BİR GÜN KAYAK YAPIYOR"

"Burada Sivas'ta maç oynuyorsun, senin santrforun Icardı, Arjantin'de denize gidiyor. Kusura bakma böyle bir şey yok. Bir gün plajdasın diğer gün kayak yapıyorsun. Sen sakat değil misin?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 03:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ezel
Ezel - 4 ay Önce

İcardi konusunda o kadar haklı ki.Sakat adamın kayak yapıp da kendini daha fazla riske atmaması lazım.Bilmiyorum ama bu işte bir tuhaflık var gibi geliyor bana.

Gurki
Gurki - 4 ay Önce

Halilden ne köy olur ne kasaba

Ayhan Mete
Ayhan Mete - 4 ay Önce

Galatasaray'ın bu sene yaptığı transferlerin tamamı fiyasko. Takım geçen yıldan daha zayıf.