Victor Nelsson: "İşler ciddiye binerse o zaman görüşmeler başlayacaktır, Cornelius ile konuştum"

Galatasaraylı Victor Nelsson, ülkesinin basınına verdiği röportajda dikkat çeken bir transfer açıklamasında bulundu.

Victor Nelsson: "İşler ciddiye binerse o zaman görüşmeler başlayacaktır, Cornelius ile konuştum"

Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson, Eurosport'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İŞLER CİDDİYE BİNERSE GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAKTIR"

Genç stoper, "Açıkçası transfer konusuyla ilgilenmiyorum. Galatasaray'la uzun süreli mukavelem var ama tekliflerin gelmesi kulüp için iyi... Söyleyebileceğim tek şey Galatasaray'da mutluyum. Ama ileride ne olur bilemezsiniz. Sonuçta transfer dönemlerinde her türlü opsiyon açık. Ben sadece işime odaklandım. İşler ciddiye binerse o zaman görüşmeler başlayacaktır." dedi.

"TÜRKİYE LİGİ DAHA KALİTELİ"

Victor Nelsson, "Türkiye'de taraftarlar inanılmaz tutkulu ve bazen vahşileşebiliyorlar ama bunu seviyorum.Tribün baskısı inanılmaz. Danimarka'da aileler çocuklarıyla maçlara gelebiliyorlar. Elbette Türkiye'de de gelenler var ama kesinlikle Danimarka'daki kadar fazla değil. Sanırım anne ve babaların büyük bölümü, tribündeki gerginlikten çocuklarını uzak tutmaya çalışıyor. Türkiye Ligi, Danimarka Ligi'nin üzerinde. Burası daha kaliteli." diye konuştu.

"CORNELIUS'U TEBRİK ETTİM"

Nelsson, "Cornelius'u Trabzonspor'la elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ettim. Benim için çok özel bir insan ve futbolcu. Onunla sürekli olarak konuşuyoruz" yorumunda bulundu.

Öte yandan Tuttosport, Torino yetkililerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelip Nelsson için Galatasaray'la masaya oturacağını yazdı.

Marcao'nun da çok talibi var. Bu kulüpler, yarınki başkanlık seçiminin tamamlanmasını bekliyor. Sonrasında iki futbolcu için de resmi adımlar atılacak." denildi

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2022, 21:17
YORUM EKLE